2777
2789

من بابام حقوقش 30 تومنی میشه

خونه و ماشین از خودمون داریم(اجاره خونه نمیدیم)

تک فرزندم هستم 

میخوام برم مامایی بخونم ترمی 30 تومن برای خوابگاه و شهریه باهم باید بدم ینی میشه هر 4/5 ماهی 30 تومن...   هزینه غذام جداست چون باید خودم غذا درس کنم تو خوابگاه... (نمیدونم غذا چقد هزینش میشه برا من شما یچیز حدودی درنظر بگیر)

ایا پدرم میتونه این هزینه هارو بده؟ فشار اقتصادی نمیاد به پدر و مادرم؟؟؟

کم کم کم کم کم با خرج شخصی و غذا باید 17تومن ماهی بدن بهتون 

زیاده از نظر من واقعا 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ببین مامایی آینده شغلی داره یا نه 

آینده این منظورم نیست که مثل من ده سال بعد از فارغ التحصیلی تازه با آزمون استخدامی کار پیدا کنی منظورم سریع 

اگه سریع بعدش کار پیدا میکنی خوبه وگرنه مفت نمیارزه

من فک کردم غذام نهایتا 3 تومن شه

دارم با هزینه خوابگاه و دانشگاه میگما 

ماهی 7نیم الی 8 بشه برای خوابگاه (ترمی۳۰)

غذا ۳_۴ 

خرج خودت هم میخوای دیگه ۵تومن هم خودت 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

گلم گفتم خوابگاه ترمی 5 تومنه نه ماهی

بدنوشتی متنت رو یکم

دانشگاه دولتی میخوای بری؟!