2777
2789

کم کم جمع میشه ورم وقرمزی که نداره؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الهی الهی نگرانش نباش کم کم خوب میشه ممکنه وقتی رفت داخل بازم ببینی خون اومده ولی نگران نباش چیزی نیست.

با هیچی هم نه چربش کن نه ببند نه چیزی

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عیزم کاملااا طبیعیه. چند روز دیگه هم همین تیکه مشکی میوفته و نافش تمیز میشه نگران نباش.

اگه خیلی نگرانی و دلت شور میزنه. یه گاز استریل تمیز رو با عسل و  یکم روغن زیتون آغشته کن بذار روی نافش،و با پارچه تمیز آروم ببند. فردا صبح می بینی ک خوب شده

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

عزیزززم😍😍😍

شکلش طبیعیه و هیچ مشکلی نداره

پسر منم اینجوری بود چون خیلی گریه میکرد به شدت میزد بیرون

بردمش دکتر گفت هیچی بهش نزن و اصلا دستکاریش نکن فقط یه تیکه باند کوچولو گذاشت روش با چسب کاغذی بستش گفت تا نبینیش حساس بشی روش

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

ای خداااا بوی تنش تو مغزم پیچید 🤤😵‍🤤🤤🤤

خدا حفظش کنه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘