2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی اگه برا خوش گذرونی میخوای نگو بهش چون بعدن بد میشه باعث میشه رابطه خانوداگیتونم خراب بشه ولی اگه ...

بستگی داره خب 

بنظرت احتمال داره اگه رابطه ای شکل گرفت ۵,۶ سال طول بکشه تا بعدش به ازدواج ختم شه ؟ 

بستگی داره خب بنظرت احتمال داره اگه رابطه ای شکل گرفت ۵,۶ سال طول بکشه تا بعدش به ازدواج ختم شه ؟

اره پیش میاد اگه عشق واقعی و دوطرفه باشه و هردو درک و شعورتون بالا باشه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
نظر درباره ی بچه ای که پدزش تو بیابون ولش کرده بود خیلی بدون فکر بود نشان دهنده اینه به بلوغ فکری نر ...

بابا من اونجا بحساب خودم اومدم به استارتر دلداری بدم که انقد به این افکار بها نده 

تایید نکردم حرکت باباشو 

ولی منظورمو بد رسوندم ، قبول دارم 

روی روابط خانوادگیمون تاثیر نمی‌ذاره بنظرت ؟

من یه بار با یکی از فامیل تو رابطه بودم ته لاشی بازیاشو نشونم داد فهمیدم چه آشغالیه تو دورهمیا هم که میبینمش حالم بد میشه 

اره پیش میاد اگه عشق واقعی و دوطرفه باشه و هردو درک و شعورتون بالا باشه

تا ببینیم چی میشه 

شد شد ، نشد چند ماه دیگه میام اینجا تاپیک میزنم 👇

«زنده باد اشتباه شیرین من»