2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیارم عالی میگم پس فوق فوقش اینه که روابط دوتا خانواده رو بهم میزنم 😂😂حداقل تکلیفم معلوم میشه

بابا اونکه نمیره حالا ب خونواده اش بگه😑تو بگو شاید در آینده گرفتیش 

سنت کمهاون دختر هم الان حتما درگیر کنکورهنرو سمتش

ولی واقعا ۲۰ سال سن کمی نیست 

نمیدونم چرا این حرفو میزنین همش 

لابد باید صبر کنیم نصف موهامون که ریخت و شور و شوقمون کور شد تازه بریم دنبال عشقمون

ولی واقعا ۲۰ سال سن کمی نیست نمیدونم چرا این حرفو میزنین همش لابد باید صبر کنیم نصف موهامون که ریخت ...

برای پسر 20 سالگی زوده

شما ک دنبال رابطه هدفمندی اول خودت به خواسته هات برس بعد یکی دیگه رو وارد زندگیت کن

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

برای پسر 20 سالگی زودهشما ک دنبال رابطه هدفمندی اول خودت به خواسته هات برس بعد یکی دیگه رو وارد زندگ ...

اصلش اینه یکی باشه با هم برسیم 

وگرنه که  تا ۳۰ سالگی فقط کار کنم اخرشم بخوام یکیو با پول عاشق خودم کنم چه ارزشی داره ؟

اصلش اینه یکی باشه با هم برسیم وگرنه که تا ۳۰ سالگی فقط کار کنم اخرشم بخوام یکیو با پول عاشق خودم ک ...

20 سالگی تا 25 سالگی و حتی 30 سالگی کلی طرز فکر ادما عوض میشه

معیاراشون عوض میشه

وارد اجتماع میشی شاید تصمیمای جدید واسه زندگیت بگیری

پسرا هم از لحاظ عقلی دیر به بلوغ میرسن

این نظر منه شما هم میتونی نظر خودتو داشته باشی

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

20 سالگی تا 25 سالگی و حتی 30 سالگی کلی طرز فکر ادما عوض میشهمعیاراشون عوض میشهوارد اجتماع میشی شاید ...

قبول دارم حرفتو 

ولی نمیشه که تا اون زمان تنها بود 

فوقش رابطه شکست میخوره عوضش تجربه میشه

قبول دارم حرفتو ولی نمیشه که تا اون زمان تنها بود فوقش رابطه شکست میخوره عوضش تجربه میشه

اره ولی شکست روحی خیلی اسیب میرسونه

بنظرم ادم باید اول به بلوغ ذهنی برسه و بتونه رو خودش کنترل داشته باشه بعد اجازه بده یکی بیاد تو زندگیش

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️