2821
2789

خالهاتو الکی انگولک نکن اول ببر نمونه برداری کنن اگر خطرناک نبود بهت میگن میتونی برداریشون بعضیا هیچ علایمی تدارن اما از داخل ریشه دارن بهشون تیغ بخوره ریشه منتشر میشه به کل بدن و بدخیم میشه ها. سرسری نگیرش

هرکسی یک دلبرجانانه دارد من تورا  
خالهاتو الکی انگولک نکن اول ببر نمونه برداری کنن اگر خطرناک نبود بهت میگن میتونی برداریشون بعضیا هیچ ...

واسه خال سطحی هم باید این کارو کنم؟ مگه با لیزر برنمیدارن اینا رو؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه خال سطحی هم باید این کارو کنم؟ مگه با لیزر برنمیدارن اینا رو؟

چرا بر میدارن اما عقل سلیم میگه همه خالها نمونه برداری بشن همسایه ما رفت بیمارستان خالشو برداشتن بعددوماه دید حالش روز به روز بدتر میشه بعد ازمایش فهمیدن مبتلا شده به سرطان نگو خال ریشه دعربوده و به محض خوردن تیغ بهش تو کل بدنش منتشر شده طی هفت یا هشت ماه بیچاره زنه فوت شد قبلش صخیح و سالم بودا اونجا بهش گفته بودن باید نمونه گیری میشد ازش خیلی دکترا نسبت به نمونه برداری از خال بی خیالن

اینارو نگفتم بترسی گفتم احتیاط کنی و بی گداربه اب نزنی موفق باشی عزیزم 

مرسی عزیزم لطف کردی

یعنی با لیزر هم بخوام بردارم باید قبلش برم نمونه برداری؟

مرسی عزیزم لطف کردی یعنی با لیزر هم بخوام بردارم باید قبلش برم نمونه برداری؟

بهتره مشورت کنی با دکتر پوست و مو پیش افراد متفرقه هم نرو واسه لیزر

من تجربه تلخی داشتم از برداشتن خال چونکه ویژه دکتر معمولی رفتم و ایشون چنان خراب کاری کرد که واقعا نمیدونم باید چیکار کنم جای خالی مونده سفید شده و یه مقدار فرو رفته الان میرم پیش متخصص پوست دکتر الهه لطفی و خداروشکر یکم بهتر شده امیدوارم که جلسه های بعدی بتونم درمانش کنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز