2777
2789

من نزدم ولی یکی از اقوام مون رده بود بسیااار بهش نیومد و زشت شد، رفت کلی پول داد ترمیم کرد 

اگر به صورتت میاد خوب میشه 

هزینه جدا فک نمیکنم داشته باشه ته همون بوتاکس پیشونیت رو میزنن برای چشمت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه پیشونی نمیخام اع چطوری بفهمم بهم میاد😂💔

اینو دیگه دکترت باید بگه، چون روز کلی بوتاکس میزنه بر اساس فرم صورت و اینا باید بهت بگه، من چشمام درشته تا حالا سه جا بوتاکس زدم هر سه تا گفته وااای چقدر بهت میاد ولی خود به نظرم بهم نمیاد، همین اقواممون که میگم زده بود، صورتش خیای ریزه میزه س و چال چونه و گونه داره صورتش هم گرده گرده برای همین اصلا بهش نیومد 

البته بستگی به مقداری هم میزنن داره 

خلاصه نمیشه بطور کلی برای همه ی نسخه پیچید 

یعنی مصلا چال گونه دارم من اصلا دوس ندارم باشه با بوتاکس میشه پرش کرد

نه نمیشه، بوتاکس که کلا ماهیتش پر کردن نیست، بوتاکس ی نوع سمه که باعث فلج شدن عضله میشه، مثلا پیشونی رو فاج میکنن دیگه نمیتونی عضله پیشونی رو حرکتی بدی که چین و چروک بیوفته، یا بالای چشم رو فلج میکنن برای همین گربه ای میشه 

فیلر پر میکنه، از جنس ویتامین، چربی یا بافت هایی شبیه به بدن هست