بیمارستان کودکان طالقانی؟ اونجا دکتراش خیلی خوبن که
بخدا دوشب بردیم دیشب تا ۳ شب اونجا بودیم دکترش گاو بود یه پیرزن بیسواد فکر میکرد یه امپول تهوع داد به بچم میگم اسهال نداره برداشته کلی اار اس داده با کید لاکت بچم که نتونست بخوره اورد بالا کثافت یه سرم میداد خ ب میشد بچم گفتم بهش خودم اینجوری شدم سرم زدم خوب شدم نگفت براش سرم بنویسم انگار از قصد میکنن که هی بریم بیاییم چون یه خانمه هم بود میگفت بار سومه میام بعد رفتن طبی کودکان اونجا هم بدرد نمیخوره اینموقع همه رزیدنت هستن
درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بابا دکتر مهمه چه ربطی داره دکترش گاو بود شانسی یکبار دکتر خوب میشینه یکبار گوه سری قبل ماه پیش خ ...
بله دکتر مهمه قطعا ولی میگم آشنا داشتن مهمتره مثلا ما بابام پانکراسش مشکل داشت آشنا داشتیم از دوستان تو بیمارستان بودن ی توصیه کردن بهترین جراح رو بندازن بعد همون جراح روزی دوبار هم به بابام سر میزد
بیمارستان کودکان طالقانی؟ اونجا دکتراش خیلی خوبن که
دوباره بردمش همون کودکان تهران بچم تبش رفت بالا رو ۳۸ بهش دوتا امپول زدن گفت دکتر این امپولش فرث داره بعدیه دکتر دیگه بود ان شاءالله خوب بشه گفت سرم نیاز نیست براش نوشت گفت دور از جونش خوب نشد بیار فردا بزنن بعد تختاشون هم چون پر بود گفتمیخای صبر کنی باید تا ۲ بمونی گفتیم میمونیم گفت برو همون دارویی که تو سرم میزدیم براش تزریق کردیم
درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
فرقی نداره ممکن بود ی دکتر دیگه بیاد بالاسرش شما هم آشنا داشته باشی ی دکتر خوب بهت معرفی میکنن بیشتر ...
کلینینک کلا دوتا دکتر میشینه اونم تایم خاص خودشون پدر تو ازقبل هماهنگ کرده بود من بچم یکدفعه مریض شد مگه میشه بشینم تا هروقت دکتر خوب بود برم دکتر بچم بهترین دکتر ایرانه بهروز مقدادی فقط ازشنبه تا سه شنبه مطبش هست روزهای دیگه تعطیله نمیشد صبر کنم تا شنبه این قضیه اش با نال شما فرق داره بله ما هم بخایم عملی کنیم چکاپی بریم از قبل تحقیق میکنیم اما مریضی اونم برای بچه رو که ادم از قبل نمیدونه