خاله_خرسسسسه مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9770 عنوان تناسب اندام بعد زایمان✅ 78 بازدید | 6 پست بچه ها هر سوالی دارید بپرسیدعکس خودم براتون میذارم۸۷ کیلو بودم قبل زایمانمطمئن باشید شما هم می تونینالبته من هنوز به اندام ایده الم نرسیدم یکساله زایمان کردم وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ 1404/07/24 | 20:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاله_خرسسسسه مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9770 چیکار کردی انقد خوب وزن کم کردی؟ یکسال اول چون شیر دهی بود فقط مراعات تغذیه و باشگاهالانم رژیم و باشگاه وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵
heartbeautiful عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 2037 یکسال اول چون شیر دهی بود فقط مراعات تغذیه و باشگاهالانم رژیم و باشگاه ولی شما تا چهل روز فکر کنم ۹ کیلو کم کردی مگه نه؟
خاله_خرسسسسه مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9770 ولی شما تا چهل روز فکر کنم ۹ کیلو کم کردی مگه نه؟ آرهشیردهی خیلی کالری می سوژونهمنم غذای چرب اصلن نمیخوردم سرخ کردنی ابدن شسرینی نبات هیچیسبزیجات و ماست بدون چربی و کباب و برنج بدون روغن اینا میخوردمکنارش شیردهیخیلی سریع کم شد وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵
ررستگاری عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 9098 آرهشیردهی خیلی کالری می سوژونهمنم غذای چرب اصلن نمیخوردم سرخ کردنی ابدن شسرینی نبات هیچیسبزیجات و ما ... ی سوال عزیزم کسایی که این وزنن میتونن طبیعی زایمان کن اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏
خاله_خرسسسسه مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9770 ی سوال عزیزم کسایی که این وزنن میتونن طبیعی زایمان کن بله وزن بالا طبیعی بهترهچون دز سزارین بافت های چربیتون برش میخوره و ترمیمش خیلییی طولانی و سخته وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵