2777
2789
عنوان

خودتون یا اعضای خانوادتون

91 بازدید | 16 پست

کارمند قوه قضاییه دادگستری هست؟

محیطش خوبه ؟ راضین از شغلشون؟

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

والا من چندسال پیش چند هفته دادسرا بودم ، اوه اوه ، روانی شدم ، اونم دادسرای دایره جنایی ، کم بود فقط توهم بزنم نصف شب تو خونه ، اعصاب و روان نمیمونه برای ادم 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من چندسال پیش چند هفته دادسرا بودم ، اوه اوه ، روانی شدم ، اونم دادسرای دایره جنایی ، کم بود فق ...

درخواست میدم قبول کن

لطفا اگه سوالی هست همینحا بپرسین ممنون

خب من الان چطور بفهمم خوبه یا نه توضیح بده ازمون دادی شغلت چیه اونجا ؟ چندسال سابقه کار داری؟ حقوق؟

خب من الان چطور بفهمم خوبه یا نه توضیح بده ازمون دادی شغلت چیه اونجا ؟ چندسال سابقه کار داری؟ حقوق؟

من کلا چند هفته بیشتر نبودم اونجا ، سالهاست تو لاین زیبایی ان سالن دارم 

اوه🤕 سرلباس و ارایشم گیر میدن؟با ادمای اونجام باید سرکله بزنی ؟

باید چادری باشی ، تازه لباس فرم زیر چادر باید ازاد و بلند باشه ، ناخن ساده ، عطر ممنوع ، اره دیگه کبا شغلیه ک خیلی سر و کله زدن داره