2777
2789
عنوان

خانومای خوشگل بیاین

81 بازدید | 8 پست

اگه بدونید پشتتون حرفهای بدی زدن و یا براتون استوری های تیکه دار و بد میزارن واکنشتون چیه ؟

شما هم جوابش میدین یا به یه ورتون میگیرینش من خودم شخصیتم اجازه نمیده مثل خودشون جواب بدم 

من جدا شدم و مادرشوهر سابقم نمی‌کشه از من بیرون و چون فامیلیم میاد به گوشم میرسه اینم بگم بخاطر خیانت پسر بیشرفش جدا شدم اما بیشرفا همه جا آبروی منو میبرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بس کنید بابا روانیا 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

از همه جا بلاکش کن تا نبینی به فامیلاتم بگو من دیگه با اون خانواده نسبتی ندارم این قدر خبر برام نیارین بعدم حرفاش به یک برت باشه خدا توهم بزرگه انشاالله ازدواج مجدد موفقیت آموزی داشته باشی عزیزم  

بگو بس کنید بابا روانیا

دقیقا نمیکشن از من بیرون با اینکه خودشون می‌دونن مقصر بچه خودشون بود اما مثلا میخواد زهرش بریزه آبروی منو ببره من تا حالا جوابشون ندادم اما آدم واقعا یجا صبرش تموم میشه 

از همه جا بلاکش کن تا نبینی به فامیلاتم بگو من دیگه با اون خانواده نسبتی ندارم این قدر خبر برام نیار ...

ممنونم عزیزم ❤️ 

من بلاکشون کردم اما میان مثلا به همسایه ما میگن اونم به مامانم میگه یعنی به معنای واقعی مریضن من که سپردم به خدا ولی خب نمیزارن فراموش کنم دردهایی که کشیدم 

ممنونم عزیزم ❤️ من بلاکشون کردم اما میان مثلا به همسایه ما میگن اونم به مامانم میگه یعنی به معنای وا ...

متاسفم عزیزم به خدا واگذارشون کن من باشم به همسایه رو نمیدم که خبر بیاره 

دقیقا نمیکشن از من بیرون با اینکه خودشون می‌دونن مقصر بچه خودشون بود اما مثلا میخواد زهرش بریزه آبرو ...

میفهمم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882