2777
2789
عنوان

تا به حال بهش فکر نکرده بودم

105 بازدید | 10 پست

در حدیثی از امام رضا علت کفن بیان شده

کفن ‌کردن میت به چند جهت است:

✍عورت او پیدا نباشد(و اگر زن است بدن او پیدا نباشد).

✍مردم نتوانند به او نگاه کنند. شاید برای دیگران خوشایند نباشد.

✍اگر بدنش درد و رنج و بیماری داشته یا کجی صورت و بدن و قبیح المنظر شده، باعث قساوت قلب دیگران نشود.

✍کفن ‌کردن او باعث احترام و عظمت پیش چشم مردم باشد و نزد آنان محترم جلوه کند.

✍او را کفن می‌کنند تا دوستانش با دیدن او محبت و مودت او را نسبت به فرزندان و خویشانش حفظ کنند.

راوی می‌گوید، از امام باقر(ع) پرسیدم: براى چه مُرده را غسل می‌‌دهند و براى چه غسل دهنده باید غسل کند؟

👈 حضرت فرمودند: مرده را غسل می‌‌دهند براى این‌که جنب است و دیگر آن‌که چون با فرشتگان ملاقات می‌‌کند باید پاک باشد و همچنین غسل دهنده میّت نیز چون با مؤمنان ملاقات می‌‌کند لازم است غسل کند تا با طهارت با ایشان مواجه شود.

کفن میت در اسلام حداقل از سه تکه پارچه (ازار، قمیص و لفاف) تشکیل شده

✍ اما در کفن زنان به دلیل حفظ حجاب، دو تکه اضافی یعنی مقنعه و سینه‌بند نیز اضافه می‌شود.

👈 در مقابل، برای مردان عمامه مستحب است. همچنین، شیوه کفن کردن زنان با دقت بیشتری نسبت به مردان انجام می‌شود. رعایت این احکام بخشی از وظایف مسلمانان در تدفین و احترام به متوفی است که بر اساس اصول اسلامی انجام می‌گیرد.

👈پس مشخصه که در مستحبات کفن بین کفن خانم و آقا تفاوت است

در اصل فرقی ندارند .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در کفن زنان به دلیل حفظ حجاب، دو تکه اضافی یعنی مقنعه و سینه‌بند نیز اضافه می‌شود

👆اوناییکه این دنیا حاضر نشدند یک دونه شال دور سرشون بکشند توجه داشته باشند که بعد مرگ روی سنگ غسالخونه سه تا پارچه دورتون میپیچند

مقنعه و لباس زیری که برجستگی بدن پیدا نباشد هم میپوشند اونجا هم میتونی فریاد بزنی بگید  حجابم به خودم ربط داره ؟😔😔😔

یادمون باشه آخر این دنیا هم که داریم میریم بدون امام حسین نمیشه

جوری زندگی کنیم که زندگان برامون روضه ی امام حسین بذارند نه آهنگ و موسیقی و رفتارهای دون از شان

تو دنیا دوست داشتی بی حجاب باشی همون بی حجابا میان تشییع جنازه ات رو پرمیکنند اما هیچ هدیه ی  اخروی براتون ندارند دریغ از اینکه یک صلوات اینابرای شما بیاد😔