2777
2789
عنوان

شوهر روانی و پارنویید

143 بازدید | 18 پست

شوهرم پارنوییده شکاکه بیش از حد  دیوانه ام کرده ،از زندگی سیرم .هیییچ آزادی ندارم مثل زندانی ها هستم نه رفیقی نه هم صحبتی با کسی هم نمیذاره رفت و شد کنم همیشه حتی داخل منزل منو زیر نظر داره گوشیمو چک میکنه اصلا حس امنیت ندارم خیلی دلمرده شدم بچه دارم و بعید وجه نمیتونم جدابشم اگه کسی شرایط منو داره کمک کنید چطور بااین قضیه کنار بیام چطور بیخیال باشم …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اولم همینجوری بودن ؟؟ قبل ازدواج شناخت نداشتین ازش

اره از اول بود مولی من انگار کور بودم البته فکر میکردم غیرتیه ولی بعد از چندسال خیلی خیلی بدتر شده و اصلا رفتاراش قابل تحمل نیست 

اره از اول بود مولی من انگار کور بودم البته فکر میکردم غیرتیه ولی بعد از چندسال خیلی خیلی بدتر شده و ...

متاسفانه اینها رو نمیشه کاری کرد ، مطمئنن پیش روانشناس نمیرن و حتی منکر بیماری روانی و ذهنی خودشون میشن و این نمیزاره که درمان بشن . خیلی سخته ، ولی اگر کسی رو میشناسید که روش نفوذی داره از اون بخوایید که غیرمستقیم ازش بخواد که بره پیش روانشناس

متاسفانه اینها رو نمیشه کاری کرد ، مطمئنن پیش روانشناس نمیرن و حتی منکر بیماری روانی و ذهنی خودشون م ...

به چند نفر از اعضای خونواد ش رو زدم ولی اصلا براشون مهم نیست و پیگیر نمیشن و یجورایی میگن تحمل کن و بساز 😔

به چند نفر از اعضای خونواد ش رو زدم ولی اصلا براشون مهم نیست و پیگیر نمیشن و یجورایی میگن تحمل کن و ...

میگم متاسفانه خیلی سخته اینجور ادمها رو متقاعد کرد که درمان بشن .