2777
2789
عنوان

نا امیدم نسبت به ایندم

41 بازدید | 5 پست

من رشتم انسانیه یه فامیلامونم رشته انسانیه بهترین دانشگاه قبول شده حس میکنم من نمیتونم از پس کنکور بر بیام نا امیدم همش میترسم نتونم به چیزی که میخوام برسم سال دیگه هم کنکور دارم همش میگم اگه من نتونم حد اقل یه چیزی در حد اون بیارم چی آخه ما خیلی هم چشم و هم چشمی داریم ترس از این دارم که مایه سر شکستگی خودمم و خانوادم بشم وضع مالیه ما بهتر از اوناس بعد اونا میخوان جوری وانمود کنن که ما بهتر از شماییم

این حس نا امیدی فقط بخاطر اینه که شما تمام تخم مرغ هاتو توی یک سبد گذاشتی و هیچ شانس دیگه ای برای خودت نزاشتی ، فقط یه پلن داری در صورتی که این دوره زمونه با این اوضاعی که هر لحضه تغییر میکنه شما باید چند تا برنامه داسته باشی . در کنار درس یه نگاهی به بازار ازاد و یادگیری یه حرفه و شغل خوب و اینده دادم داشته باش

این حس نا امیدی فقط بخاطر اینه که شما تمام تخم مرغ هاتو توی یک سبد گذاشتی و هیچ شانس دیگه ای برای خو ...

بله دقیقا ولی خب این درسا اینقدر سخته و حجمش بالاس که نمیتونم به کار دیگه فکر کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دقیقا ولی خب این درسا اینقدر سخته و حجمش بالاس که نمیتونم به کار دیگه فکر کنم

اینها همش بهانه هست که ذهن ادم میسازه ، ولی بشینی یکم فکر کنی میبینی در طول هفته وقت ازاد زیاد داری