2777
2789
عنوان

برا پسرم زن گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 28 پست
یکم مراعات کن ناراحته😑

با یکی پست دیگ اشتباه گرفتم😅

ولی خب بازم مادر جای خودشه زنم جای خودش پسری که با مادرش ازدواج کرده زنو فقط میخات براش بچه بیاره

همین شخص اگه فردا همسر شه زنش نمیگه من اضافیم راضیه؟

من فکر کردم خوشحالم بچش وارد رابطه شده 

مادر بی منت برا فرزندش مادری میکنه مبارکش باشه ایشالا داماد کنی پسرتو😂😂😂😂

ولی مادر

نیش و کنایه نمیشنوه

بعد اینکه پسرش ادم شد

نمیگن تورو نمیپسنده

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یکی پست دیگ اشتباه گرفتم😅ولی خب بازم مادر جای خودشه زنم جای خودش پسری که با مادرش ازدواج کرده زن ...

عزیزم ایشون منظورش اکسشه داره میگه دوسش داشتم مثل یه مادر بودم براش و.. ولش کرده رفته بایکی دیگه

🦋

امیدوارم یه جا تو خلوت مغزشو به کلر بندازه بفهمه میتونستی اوارش کنی ولی نکردی و همه چیزو بابت تو دار ...

اون دیگه روی برگشت نداره به همه رفیقام پیشنهاد داده

من پزشو به عالم و ادم دادم اخه من توروی پدرم عموم مادرم ....

وایسادم گفتم چشم و دل پاکه گفتم این سر ب زیره:)

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
عزیزم ایشون منظورش اکسشه داره میگه دوسش داشتم مثل یه مادر بودم براش و.. ولش کرده رفته بایکی دیگه

من تموم کردم رابطه رو چون داشتم له میشدم چون تمام توانمو گذاشتم و انرژی نمونده بود برام

ولی انتظار داشتم حرمت نگه داره به این زودی رل نزنن

خو خداروشکر زودفهمیدی ضررنکردی

ولی دیر بود

دیر بوددددد

من تو روی همه وایسادم اخه

نامرد چرا به رفیقام پیشنهاد میدادی

میذاشتب یه فصل بگذره بعدش رل میزدی:)

فدای یه تار موت قوی باش 🥲بیا بغلت کنم خواهرجونم بهترین ها قسمت قلب قشنگت

فداتشم مهربون

میدونی انتظاری که ازش داشتم اریتم میکنه

حس میکنم ازم سواستفاده شده مگه اون نبود نماز شکر میخوند که منو داره

مگه گریه نمیکرد مگه منو به کل خاندانش معرفی نکرد

مگه زار نمیزد یه دقیقه بیشتر ببینه منو

همه چی سرکاری بود🥲🫂

درس این اتفاق رو سعی کن بگیری عزیز دلم  به کسی که نون پنیر میخواد شیشلیک نده ولی همون نون و پنیر رو بی توقع بده

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم
درس این اتفاق رو سعی کن بگیری عزیز دلم به کسی که نون پنیر میخواد شیشلیک نده ولی همون نون و پنیر رو ...

اتیش گرفتم

خاکستر شدممممممم

ما این زنو شوهر بودیم همه جا باهم بودیم

دانشگاه جشن مراسم خیابون بازار ووووو

فداتشم مهربونمیدونی انتظاری که ازش داشتم اریتم میکنهحس میکنم ازم سواستفاده شده مگه اون نبود نماز شکر ...

متاسفانه پسرا خیلی بازیگر های خوبی ان 🥲

واقعا ذات بد هرکاری کنی بده 

انشالله بهترین ها برات رقم می‌خوره که حتی اینا یادتم نمیاد