2777
2789

من نزدیک به دوماه که پروتيین کردم 

موهام خیلی پر و پشت و پف بود همیشه 

اما الان نرم شده 

اما حس میکنم کم پشت شده 

اون اولایل ریزشم داشت الان ریزش مشخصی نداره فقط حمام میام‌ خشک میکنم بعد برس میکشم خوب بالاخره یه مقدار میریزه 

در حالت عادی که شونه میکنمم خیلی کم بیشتر لین موهای ریز کوچولو اسیب دیده میفته 

حالا میگم نکنه این حس کم پشتی به خاطر ریزش بوده من دقت نکردم استرس گرفتم زیاد اصلا دوست داره اثرش بره همش حس نیکنم موهام چربه چسسبیده با اینکه با شامپوی معمولی هم میشورم 

خلاصه اگه کسی اینجوری بم توضیح بده یکمم استرسم کم بشه

اوایل به خاطر همون حس چربی روی موهات کم پشت تر دیده میشه

نباید با شامپوی معمولی بشوری موادش میریزه باید شامپو بدون سولفات بزنی

یکی دو ماهه دیگه که موادش ی کمی‌میره حس پفی موهات برمیگرده نگران نباش

من پروتیین کرده بودم قبلا ریزش بخصوصی نداشت ماندگاریشم شش تا هشت ماه بود برا من بستگی داره چقدر خوب نگه داری

اون موهای کوچیک بیبی هیر هستن که حساس ترن و ریزششون طبیعی هست 

اوایل به خاطر همون حس چربی روی موهات کم پشت تر دیده میشهنباید با شامپوی معمولی بشوری موادش میریزه با ...

اره چند روز دیگه دو ماه که انجام دادم 

ریزش خوب یه مقدار داره 

فقط بعد برس کشیدن 

در حالت زیاد نداره 

اخه یهو استرس میگیردم نکنه همه موخام بریزه نمیدونم نکنه این ریزش بازم کمتر نشه خلاصه از این فکرا 

ولی فکر کنم این حد از ریزش عادی باشه بالاخره نمیشه اصلا نباشه ولی در حد همون روزی ۲۰ تا ۳۰ تا تار مو هست اونم تازه خیلیش کوچیک هستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل به خاطر همون حس چربی روی موهات کم پشت تر دیده میشهنباید با شامپوی معمولی بشوری موادش میریزه با ...

باورت میشه اصلا دارم با شامپو معمولی میشورم که کلا اثرش بره من همون موی پفی را انگار بیشتر دوست دارم الان یه حالیم دست میزنم بش استرس میگیردم همش شما بعدش دوباره مثل قبل شد 

باورت میشه اصلا دارم با شامپو معمولی میشورم که کلا اثرش بره من همون موی پفی را انگار بیشتر دوست دارم ...

اره نترس

منم مثل شما بودم هی میگفتم کی میشه دوباره پفی بشه 🤣

ولی الان که کلا اثرش رفته باز وسوسه شدم دوباره برم 🥴

اره نترسمنم مثل شما بودم هی میگفتم کی میشه دوباره پفی بشه 🤣ولی الان که کلا اثرش رفته باز وسوسه شدم ...

وای نه نرو میگم تا چند وقت این ریزش محدو و کم حجمی ادم حس میکنه