تا جایی که اطلاع دارم مثلا دانشگاه شهر کرد گفته میشه از سفته هم استفاده کرد باید از دانشگاه پرسید ی سال کنم؟ واقعا ارزش داره برای پزشکی برین تعهدی یا ی سال بیشتر میخواندی بهتر قبول میشدی؟ اما اگر دندون تعهدی هستی خوبه به نظرم باز خیلی بهتر از تعهدیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا جایی که اطلاع دارم مثلا دانشگاه شهر کرد گفته میشه از سفته هم استفاده کرد باید از دانشگاه پرسید ی ...
اونجوری که من فهمیدم بهم گفتن استریت میتونی بشی اگر هم نشی ۴ سال بری کار کنی میتونی تخصص بگیری و دولت هم حقوق متوسط تقریبا خوبی بهت میده دیگه از کنکور هم بدم میومد برای همین تصمیم گرفتم برم تعهدی امیدوارم پشیمون نشم
اونجوری که من فهمیدم بهم گفتن استریت میتونی بشی اگر هم نشی ۴ سال بری کار کنی میتونی تخصص بگیری و دول ...
اره شما 7 سال دانشجوییت تمام شد اوکیه بعدش شما 10.5 سال میری بخش های محروم مدنظر دانشگاه بعدا ممکنه 2 سال ی جا باشی بگن بری ی جای دیگه دوباره 3 سال ی جا باشی میفرستنت ی جا دیگه برای تخصص هم بله بعد از 5 سال از اون تعهد میتونی بری تخصص بخونی بعدش دوباره باید بری بقیه تعهد رو بگذرونی حق مطب فک نکنم اجازه میدن ولی میشه اگر آشنا داشته باشی تو مطبش کار کنی غیر قانونی حقوق هم دیگه بسته به مدت زمانی داره ولی بیشتر از 60 65 فک نکنم بدن ولی اینم هست درسای زمان کنکور مزخرفه
اینم راسته که اگه بعضی وقت ها درخواست بدی ممکنه برات کمیته جابه جایی تشکیل بدن و جابه جات کنن؟
تو ایران هیچی نشد نداره ولی باید پارتیت خیلی کلفت باشه یا مثلا مامان بابات عضو هیت علمی خیلی نفوذ دار باشن وگرنه در حالت عادی نه معدلت خوب باشه شاید بندازنت جای بهتر ولی اینکه فک کنی مثلا ی دفعه بیای مرکز استان فک نکنم من دوستم باباش دکتره تقریبا 1.5 ساله دارن دوندگی میکنن روزانه کرمان شده بندازنش شیراز نتونسته تعهدی که حای خود داره
شما خودت دانشجو پزشکی هستی؟راسته که میگن بعضی جاها مدت تعهد ۸ سال هست؟ اگه یک نفر استریت بشه ممکنه ب ...
نه دندون میخوانم تعهد 8 سال نیست انگار 8 ساله اون 2 سال طرحم حساب میشه که همه میرن جز رتبه های زیر 100 کشور که فک کنم طرح ندارن برای تخصص آره جاهای بهتری میندازن که تجهیزات بهتر داشته باشی البته فک کنم مثلا اگر ازدواج کنن و اینا کم میشه از خدمتشون حالا ی سری شرایط و اینا داره به نظرم یکم تحقیق کن درموردش دقیق نمیدونم ولی