2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیه‌ای که در استخاره آمده، آیه ۴۸ سوره توبه است:

> "لَقَدِ ابْتَغَوُا الْفِتْنَةَ مِن قَبْلُ وَقَلَّبُوا لَكَ الْأُمُورَ حَتَّىٰ جَاءَ الْحَقُّ وَظَهَرَ أَمْرُ اللَّهِ وَهُمْ كَارِهُونَ"

ترجمه:  

«بی‌گمان پیش از این نیز فتنه‌انگیزی می‌کردند و کارها را بر تو وارونه جلوه می‌دادند، تا آنکه حق آمد و فرمان خدا آشکار شد، در حالی که آنان ناخشنود بودند.»

---

🧭 تعبیر استخاره با این آیه برای خواستگار

این آیه به فتنه‌انگیزی، نیرنگ و نارضایتی از حق اشاره دارد. در زمینه استخاره برای ازدواج، چنین مفهومی معمولاً نشانه‌ی خوبی نیست. برداشت کلی از این آیه در این نیت می‌تواند چنین باشد:

- ممکن است نیت یا رفتار خواستگار شفاف و صادقانه نباشد.

- احتمال دارد در گذشته یا حال، نوعی فریب، نیرنگ یا ناپایداری در تصمیم‌گیری یا نیت او وجود داشته باشد.

- هرچند در نهایت «حق» پیروز می‌شود، اما طرف مقابل (یا خانواده‌اش) ممکن است با حقیقت یا شرایط واقعی کنار نیایند.

---

📝 نتیجه‌گیری

با توجه به مضمون آیه، استخاره خوب نیست و بهتر است با احتیاط بیشتری نسبت به این خواستگار تصمیم‌گیری شود. توصیه می‌شود:

- تحقیق بیشتری درباره شخصیت، گذشته و نیت واقعی خواستگار انجام شود.

- از مشورت با افراد آگاه و دلسوز بهره گرفته شود.

- اگر تردید جدی وجود دارد، بهتر است فعلاً تصمیم‌گیری به تعویق بیفتد.

از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻

عزیزم فا*ل چیه برو تحقیق باهاش حرف بزن رفت وامدداشته باشین این چکاری مگه شوخی ازدواج

آره خدایی 

اول تحقیق بعد اگر نهایی شد به ت.فال اونم ی سیدی یه آدم مومنی ف.ال بگیره

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

آره خدایی اول تحقیق بعد اگر نهایی شد به ت.فال اونم ی سیدی یه آدم مومنی ف.ال بگیره

ببین الان واقعا سخته تشخیص ادم خوب ازبد نبایدریسک کنه ره دنبال فا*لباید یمدت نامزد باشن برن بیان دوسه ماه اول خودشو نشون میده چون روزای اول همه اولش قول میدن

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻