2777
2789

گندم اورذدن برام میخوام ارد کنم ایا قبلش باید بشورم ؟شوهرم.میگه سم زدن بشور اما بعدش نمیشه ارد کرد ک ینی تو نون وایی میشورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سم که میزنن گندم هنوز بلال هست خشک نشده تو خوشه هست اصلا موردی نداره اصلا نشور که خراب میشه جوانه میزنه همینجور ببر آسیاب آرد کنند خودشون دستگاه بوجاری دارن پاک میکنن تخم علف یا شکسته یا کاه داشته باشه میگیره

لازم نیس بشورین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

سلام من کارم گندم هست

توروخدا خدا خیرت بده من شوهرم میگه اینا سم زده شده هست بایدبشوری ازون طرفم هرچی سرچ کردم چیزی تو نت نیومد فقط یه کیلیپ اومد ک گندمو میشستن موندم چیکار کنم 

سم که میزنن گندم هنوز بلال هست خشک نشده تو خوشه هست اصلا موردی نداره اصلا نشور که خراب میشه جوانه می ...

کجا ببرم تو نت چی سرچ کنم ک ادذسش بده و اینکهذخزینه تسیاب کردنش چقدره

شوهرم.میگه با کفش میرن رو گندم 😐حالا چجوری پاک.کنم

موردی نداره با کفش هم که برن بعد آسیاب میشه آرد بعد از اون نون پخته میشه حرارت میخوره 

الان فکر می‌کنه شوهرت این آرادی نانوایی بدرد میخوره اول که آرد گندم نیستن آرد ذرت هستن بعد کلا فزه موش داخلیه واسه امتحان ارد یکم از نانوایی بگیرید اندازه دو کیلو بیار خونه الک کن ببین چی داخلشه

موردی نداره با کفش هم که برن بعد آسیاب میشه آرد بعد از اون نون پخته میشه حرارت میخوره الان فکر می‌کن ...

وتیی راست میگی چند بار گفتم ندتد اما از یه فروشگاه ارد فله گرفتم دیدم تهش پر از فضله موشه 🤢