سلام بچه ها.همین اول بگم که تازه واردم نمیتونم تند تند جواب بدم و نتم هم ضعیفه.منو شوهدم چهارسال مشکل داریم برا بچه دار شدن و هنوز نشده علیرغم دکتر رفتن ها و هنوز هم تصمیم داریم بریم تا بچه دار بشیم ولی تا این زمان هیچوقت شوهرم درباره بچه اذیتم نکرده با اینکه مقصر بیشتر منم ولی همیشه امیدواری میده و میگه به زودی میشه.و اینکه خداروشکر اهل کاره و خونه داریم ماشین داربم زرنگه اجتماعیه و خانواده خوبی هم داره.مشکل من اخلاقای خاصشه که واقعا ععذابم میده.فوق العاده حساسه رو رفتارای ادمای من به طوریکه اولای عروسی با بابا و داداش و خواهرم فهر کرد سر میایلی که شاید حق داشت ناراحت بشه ولی حق فهر کردن رو نداشت .به دنبال حساس بودتش کینه ایه.یعنی اگه با کسی بد باشه بشدته بده اگه با کسی خوب باشه خیلی خوبه و جونشو واسه طرف میده و اگه با کسی بد باشه از کیته و بی محلی پدر طرف رو درمیاره.گاهی تو جمعه خوبه بعد دوساعت سایلنت میشه و هیچی نمیگه هر چی میپرسیم چته میگه هیچی چیزیم نیست ولی من مطمینم این وسطا یکی یه حرف خیلی معمولی زده شاید به اقا برخورده.خب من تا کی بشینم مواظب باشم کسی چیزی نگه تا اقا بهش بر نخوره و با طرف کینه نکنه.خستم کرده روانمو داغون کرده.یا مسافرت بریم نصف مسافرته وصله نصف دیگش قطعه حالا وقتی کلی ازش بپرسی و نگه اخر بار مثلا میگه خواهرت اینو گفت.و اینکه خیلی وقتا تو جمع بهم بر میگرده مثلا اصلا قابل پیش بینی نیست یوقت باهام خوبه ها بعد دو ق بعد یه چی میگم بر میگرده بهم توروخدا راه کار بدین.و اینکه وقتی تو جمع با کسی بد باشه اوقات همه رو تو جگع تلخ میکنه از بس عبوسه واخماش تو همه