2777
2789
عنوان

اخلاق شوهرم

261 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها.همین اول بگم که تازه واردم نمیتونم تند تند جواب بدم و نتم هم ضعیفه.منو شوهدم چهارسال مشکل داریم برا بچه دار شدن و هنوز نشده علیرغم دکتر رفتن ها و هنوز هم تصمیم داریم بریم تا بچه دار بشیم ولی تا این زمان هیچوقت شوهرم درباره بچه اذیتم نکرده با اینکه مقصر بیشتر منم ولی همیشه امیدواری میده و میگه به زودی میشه.و اینکه خداروشکر اهل کاره و خونه داریم ماشین داربم زرنگه اجتماعیه و خانواده خوبی هم داره.مشکل من اخلاقای خاصشه که واقعا ععذابم میده.فوق العاده حساسه رو رفتارای ادمای  من به طوریکه اولای عروسی با بابا و داداش و خواهرم فهر کرد سر میایلی که شاید حق داشت ناراحت بشه ولی حق فهر کردن رو نداشت .به دنبال حساس بودتش کینه ایه.یعنی اگه با کسی بد باشه بشدته بده اگه با کسی خوب باشه خیلی خوبه و جونشو واسه طرف میده و اگه با کسی بد باشه از کیته و بی محلی پدر طرف رو درمیاره.گاهی تو جمعه خوبه بعد دوساعت سایلنت میشه و هیچی نمیگه هر چی میپرسیم چته میگه هیچی  چیزیم نیست ولی من مطمینم این وسطا یکی یه حرف خیلی معمولی زده شاید به اقا برخورده.خب من تا کی بشینم مواظب باشم کسی چیزی نگه تا اقا بهش بر نخوره و با طرف کینه نکنه.خستم کرده روانمو داغون کرده.یا مسافرت بریم نصف مسافرته وصله نصف دیگش قطعه حالا وقتی کلی ازش بپرسی و نگه اخر بار مثلا میگه خواهرت اینو گفت.و اینکه خیلی وقتا تو جمع بهم بر میگرده مثلا اصلا قابل پیش بینی نیست یوقت باهام خوبه ها بعد دو ق بعد یه چی میگم بر میگرده بهم توروخدا راه کار بدین.و اینکه وقتی تو جمع با کسی بد باشه اوقات همه رو تو جگع تلخ میکنه از بس عبوسه واخماش تو همه

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

آخی عزیزم 

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه ماه بیفته دست من درستش میکنم این جورآدماروفقط بی محلی جواب میده

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

دو قطبی که میگن اینه؟؟؟

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

وای چقدر اخلاقاش شبیه شوهر منه با تفاوت اینکه جلوبقیه قیافه نمیگیره واسه من میگیره.درکت میکنم خیلی سخته

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

شوهر منم همینجوره ۱۰ ساله ازدواج کردیم....از دست همه دلخور میشه بعد به من سرکوفت میزنه....منم دیگه موندم چیکار کنم...رفتیم خونه دختر خالم مهمون زیاد داشت سر شام برگشته به شوهر دخترخاله ام میگه خوش بحال من باجناق ندارم مثل شما دو تا که باجناقید و با هم بدید نیستم....حالا اون دوتا خیلی خیلی با هم خوبن..من دیگه مونده بودم چی بگم...پیرم کرده

[QUOTE=57049440]وای چقدر اخلاقاش شبیه شوهر منه با تفاوت اینکه جلوبقیه قیافه نمیگیره واسه من میگیره.درکت میکنم خیلی س ...[/QUOTEجلو ادمای خودش خوبه جلو منم قیافه نمیگره ولی با کسی ام خوب باشه خیلی خوبه

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

آخ آخ دقیقا مثل شوهر من،مثلا امروز با مامان و.بابام رفتیم جایی بعد من یه غلطی کردم پیشنهاد دادم دیگه ما ماشینمونو نبریم و قبول کرد و با بابام اینا رفتیم،هوا کمی گرم بود ولی چون بابام چند روز مریض.بود شیشه رو نتونست پایین بده کولرم که بابام اصلا نمیزنه چون سینوزیت داره خلاصه یه کم هوا گرم بود و شوهر منم اخماشو کرده بود تو هم،و ساکت نشسته بود خدا شاهده انقدر تو دلم حرص خوردم الان بدنم خسته ی خسته ست