2777
2789

روانشناس که راهکار بده و واقعا حالتون  خوب شه بعدش بتونید هفتگی یکبار درد دل کنبد و راهکار بده برای مشکلات روحتون.  نه که مثل دیوار فقط بشنوه و ۴ تا جمله کلیشه ای بگه . و فقط بخواد پول بگیره دلسوز باشه و باهوش

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر رولانشناسی رفتم بدردنخور بوده و بیسواد بودن و فقط حرفای خودمو تکرار کردن

من هم یه جا که مثلا بهترین جای شهر بود و گرون   رفتم انگار به دیوار حرف زدم هیچ راهکاری نداشت   . 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
وای آره منم یبار رفتم حرفای خودمو تکرار می‌کرد ولی مفید بود حرفای خودمو ب شوهرم میزد🤣🤣🤣🤣

ما برای جدایی رفته بودیم مرتیکه شمارمو‌گرفته بود بعد از طلاق یکسره بهم زنگ میزد پیام میداد میگفت ویلا دارم‌اگر دلت گرفته کلید بدم برو 

وای آره منم یبار رفتم حرفای خودمو تکرار می‌کرد ولی مفید بود حرفای خودمو ب شوهرم میزد🤣🤣🤣🤣

چه جالب منم هزینه زیادی دادم و به یکی از گرانترین ها بود ولی دریغ از یک سر سوزن راهنمایی و راهکار . فقط حرف میزدم اونم یک ربع ساعت یکبار یه لبخند میزد همین 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
کجا بود و چه راهکاری داد مثلا

تو شهر خودمون یه شهر نسبتا کوچیکم هست ولی بشدت باسواد بود

ببین مثلا من از خونه سختم بود با دوتا بچه برم بیرون گفت خیلی از این چیزابی اذیتت میکنه برای اینه که خودتو تو خونه حبس کردی باید بری بیرون حتی شده برای خریدن دوتا دونه سیب زمینی منم با اینکه سخته برام دیگه تو ذهنم نمیجنگم که آره حالا بیرون رفتنت چی بود با بچه کوچیک نمیبینی چقدر اذیتت میکنن و ... میگم تجویزه دکتره میرم و میبینم واقعا چقدر روحیه ام عوض میشه و خوش میگذره . این یکیش بود مثلا

روانشناس خوب که به فکر بیمارهاش باشه هست روانشناس مفت خور هم هست بستگی داره تو کجا بری قبلش باید تحقیق کنی راجب طرف

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌