2777
2789
عنوان

شورشودرآوردین بااین مستقل شووفلان

7087 بازدید | 333 پست

چرابایدمستقل شیم زن ومردمکمل همن ولی همش جامعه داره آدموبه سمتی هول میده که اره مستقل شو ازشوهرت پول نخواه 99درصدهمین آدما زن هستن

واقعا داریم خودمون روبیچاره میکنیم هم خانه داری کنی هم شوهرداری کنی هم بچه داری کنی هم بری سرکارمستقل باشی پس برچی دیگه ازدواج میکنیم وقتی همه وظایف برعهده خودمون باشه  

من اگه مسئولی چیزی بودم اصلااجازه نمیدادم زن هابرن سرکاراین حق روازهمشون میگرفتم میزاشتم زنانگی کنن لذت ببرن

مردام نخوان مفت خوری کنن

ودرصدمردایی که بیکارن کمتربشه وخیلیاشون برن سرکار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا از وقتی این حرفا رو میزنن احساس پوچی میکنم

منی که کل کارای خونه و زندگی و بچه ها با منه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بستگی داره مستقل شدنو چی معنی کنی .

مستقل شدن جلوی زنانگی رو نمیگیره !!

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

حضرت محمد گفتن که مرد بیرون خونه و زن تو خونه کار کنه...اینهمه زن کار میکنن و باعث میشن کاری برای مردا نمونه.

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
بستگی داره مستقل شدنو چی معنی کنی .مستقل شدن جلوی زنانگی رو نمیگیره !!

ولی واقعا به دور از حقیقت نیست همه دوست دارن مستقل باشن ولی مثال قشنگی زد این خانوم که کمی تو فکر رفتم 

علاوه بر مسئولیت خانه سرع کار هم بری دیگه مردو میخوای چیکار واقعا این یه جمله حق بود

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

متاسفانه اکثر خانومایی که بیش از حد دنبال ۵۰ _ ۵۰ کردن کل زندگی با شوهرشون هستن 

چشم باز میکنن میبینن شوهره واسه یه دختر دیگه داره ۱۰۰ درصدشو میذاره😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

حرف ما اینه زن شوهر هوای هم داشته باشن مرد بخشی از کارهای خونه زن هم هرچقدر مقدوره برای زندگی سخت حال حاضر تلاش کنه اونم مجبور نیست 

آدمی هم که شوهرش خسیسه شرایط دعوا و بحث نداره مجبوره 

منی که معتقدم زن باید شاغل باشه قطعا نظرم اینه مرد باید درکارهای خونه مشارکت کنه، توی بچه داری هم نقش داشته باشه! اگر مردهای شما در این امور همکاری نمیکنن ربطی به همه نداره. زنانگی یک زن هم در بچه داری و کار خونه خلاصه نمیشه

درست میگی ولی ی جاهایی مرده هر چی زور بزنه کم میارن ایراد از جای دیگست ..من خودم شخصا ی مادرم و از خیلی چیزها زدم در زندگیم ولی بعضیا نمیزنن و می‌خوان برسن به خیلی چیزها که نیاز به تلاش هر دو نفره 

فمینیست جدید میخواد که زن هم کار کنه هم خونه داری و بچه داری و شوهر داری و اینو اون بالایی ها می‌خوان 

خیلی پیچیده تر از چیزیه که ما فکر می‌کنیم

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم