2777
2789
عنوان

شورشودرآوردین بااین مستقل شووفلان

| مشاهده متن کامل بحث + 7122 بازدید | 333 پست

هرکسی یه جور راحته.نظر شخصی من اینه هر خانومی باید یک حرفه و مهارت بلد باشه که اگر روزی لازم شد بتونه از پس خودش بربیاد و گلیم خودشو از اب بیرون بکشه...و حالا بعد از کسب مهارت و تحصیلات تصمیم بگیره شاغل باشه یا خونه دار. دیدگاه یک سری افراد که میگن زن باید فقط خانه دار باشه رو اصلا نمیپسندم

همون بهتر شما مسيول جايي نيستي من به شخصه از داشتن شغل لذت ميبرم خوشم نمياد فقط تو خونه باشم فقط خونه داري كنم. خب شما شاغل نشو به بقيه جيكار داري؟ بعدش خداي نكرده با شوهرتون به مشكل بخوريد منبع درامدتون جيه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا الان 60درصدکارمندها زن هستن همون اگه زناقبول کنن سرکارنرنکلی مردبیچاره که خرجی خانواده نمیتونن ...

می گی زنا اصلا سر کار نرن 

اگر مردی به زنش پول نمیداد چی؟ اگر زنه پشتیبان نداشت چی؟ 

اصلا اینا به کنار پس علاقه ی زنه چی؟

برای همه نمیشه یه نسخه پیچید 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
متاسفانه اکثر خانومایی که بیش از حد دنبال ۵۰ _ ۵۰ کردن کل زندگی با شوهرشون هستن چشم باز میکنن میبینن ...

دقیقاهمینه واقعا

میگه مرداذاتانیازدارن که تامین کننده باشن واین فطری تووجودشونه وقتی زن میره سرکارومستقل هست این حس به مرددست نمیده ودوست داره بره دنبال کسی که این حس روبهش بده یعنی حس کنه که مفیده نه اینکه بدونه نباشه ام فرق نداره

حضرت محمد گفتن که مرد بیرون خونه و زن تو خونه کار کنه...اینهمه زن کار میکنن و باعث میشن کاری برای مر ...

😕😕این دیگه از اون حرفا بود.. بی عرضگی ی سری مردا رو پای زنا ننویسید خواهشا 

کسی لایکم نکنه

دقیقا الان 60درصدکارمندها زن هستن همون اگه زناقبول کنن سرکارنرنکلی مردبیچاره که خرجی خانواده نمیتونن ...

دقیقا موافقم با این کار ولی مردا هم باید تعهد بدن که بخشی از پولشونو به زنشون میدن زن هم تو خونه کار میکنه.بخدا ادم نمیرسونه با بچه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

وقتي يه منبع درامد نداري اكه مردت بد از اب در اوند متاسفانه مجبوري بسوزي و بسازي ولي اكه درامد داشته باشي اونموقع فقط به خاطر نياز مالي نميموني. وظيفه زن فقط بجه داري نيست من به شخصه موافقم مرد و زن با هم در خانه و بجه داري كمك كنن ولي زن هم اكه دوست داره بره دنبال ارزوهاش

دقیقاهمینه واقعامیگه مرداذاتانیازدارن که تامین کننده باشن واین فطری تووجودشونه وقتی زن میره سرکارومس ...

دقیقا 

مردا اگه زنی رو دوست داشته باشن واسش تامین کننده میشن و اگه زنی رو دوست نداشته باشن دنبال برابری مخصوصا توی امور مالی هستن

تلخه ولی حقیقته

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
منی که معتقدم زن باید شاغل باشه قطعا نظرم اینه مرد باید درکارهای خونه مشارکت کنه، توی بچه داری هم نق ...

من نمیگم زنانگی یعنی کارخونه دارم میگم‌ بامستقل بودن نمیتونه زنانگی کنه حسش کم‌میشه نمیتونه به خودش برسه بره آرایشگاه حس خوب داشته باشه لباس بخره وبپوشه وباشگاه بره و...

والامن هرزن شاغلی دیدم شوهره توکارخونه کمک نکرده بعدشم بخوادم کمک کنن مرداماکارشون روقبول نداریم

😕😕این دیگه از اون حرفا بود.. بی عرضگی ی سری مردا رو پای زنا ننویسید خواهشا

چرا بی عرضگی؟؟بعضی مردا رو نزاشتن برن درس بخونن ولی زنا رفتن درس خوندن و الان جای اونارو گرفتن

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
امروز رفتم آزمایشگاه همه ی کارکنان زن بودن پس مردای بدبخت کجا کار کنن کارمند اداره زن آزمایشگاه همه ...

خجالت آوره واقعا.. مگه همه یکیو دارن که ماه به ماه براشون پول بریزه بشینن خونه؟ اون مردایی که سالمن و خونه نشستن حتما عرضه ندارن برن سرکار.. هرکی کار میکنه و جایی مشغوله برای اون تلاش کرده

کسی لایکم نکنه