2777
2789
عنوان

مادرها بچم

133 بازدید | 23 پست

ویروس استفراغ و اسهال داره اما شربت استا تا میخوره میاره بالا یکم تب داره براش شیاف ۱۲۵ گذاشتم آما یکم اومد پایین چندساعت یکبار میشه گذاشت دوسال و۴ ماهشه

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقلش و در موارد حاد ۱۲ساعت میتونی استفاده کنی شیاف رو 

خونریزی مقعدی میگیره بچه ...

پاشویه کن

ببر دکتر آب بدنش به خاطر اسهال استفراغ کم شده شایدلازم ب بستری باشه 

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!
ببر دکتر خود درمانی نکنبا یه آمپول حل میشه

بردم بابا دیشب کلینینک کودکان بودیم مگه میشه خوددرمانی کنم چه حرفها میزنی دیگه نخاستم طومار بنویسم که دکتر بردم بهش امپول تهوع زد اما امروز دوباره بالااورد دیشب خوب شده بود 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

عزیزم این ویروس تا اوایل بهار هست ببرید دکتر من تو یه روز فقط دوبار سرم زدم

بردم دوبار پریشب و دیشب دیشب بهش امپول تهوع زد خوب شده بود تا امروز دوباره از ظهر اینجوری شد 

ببر دکتر خود درمانی نکنبا یه آمپول حل میشه

والا بیمارستان خصوصی هم دوبار بردیم هم پریشب که کمتر بود هم دیشب که امپول زد اما بازم امروز بالا اورد تا ۳ شب هم بیمارستان کودکان تهران بودیم 

این ویروسه هست تا چند روز دکتر به من گفت آب سیب و آب هویج بخور

منم گرفتم بهم سرم زدن ۳ شب پیش نمیدونم دکتر بیشعور مثلا بیمارستان خصوصی هم بود بهش سرم نداد شوهرم گفت سرم گفت نیاز نیست امپول تهوع کافیه اگه بالا اورد بعدش بستری میکنیم بالا نیاورد فقط بهش کیدی لاکت و ا ار اس داد نمیدونم چکار کنم برای دمای بدنش اگه با شیاف تبش رفت بالا چکار کنم شربت که میاره بالا

منم گرفتم بهم سرم زدن ۳ شب پیش نمیدونم دکتر بیشعور مثلا بیمارستان خصوصی هم بود بهش سرم نداد شوهرم گف ...

وای آره درکش می‌کنم من آب هم نمی‌تونستم بخورم 

به نظرم باز ببر دکتر 

لااقل یه سرم تقویتی بهش بده 

بچه آب بدنش رو از دست داده 

ازش بپرس میلش به چی می‌کشه یکم بهش همون رو بده 

وای آره درکش می‌کنم من آب هم نمی‌تونستم بخورم به نظرم باز ببر دکتر لااقل یه سرم تقویتی بهش بده بچه آ ...

اسهالش بند اومده ولی استفراغ میکنه اونم اگه دارو بخوره یا غذا بهش اب میوه دادم با کیدی لاکت اما الان نگران تبشم سوالم اینه ؟

وای آره درکش می‌کنم من آب هم نمی‌تونستم بخورم به نظرم باز ببر دکتر لااقل یه سرم تقویتی بهش بده بچه آ ...

دکتر نفهم کاش بستریش میکرد چون تخت خالی نداشتن بستری نمیکردن بچه بدحال هم اوردن گفتن تخت خالی نداریم مثلا خصوصی بود