2777
2789

دیشب دیدموبش پیام دادم رسیدی اصلا آن نشد منم خوابیدم دوباره صبح پیام دادم رسیدی دیدم ۱۲ ظهر پیام داده رسیدم پیش خانم فلانیم گفتم چون پیش اونی دیر جواب دادی برو با همون ج ن.... های دورت گمشو پیام داده حرف دهنتو بفهم لطفا .این ینی خبراییه؟

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا به اون خانم توهین کردی!

چون بادعشق بش پیام میدم بعد اینطور برخورد میکنه دیوس

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بله خبرایی هست وگرنه گارد نمیگرفت سعی میکرد آرومت کنه

دقیقااا

عزیزم رلت شوهرت که نیست

چرا چن وقت دیگ قرار بشه خیرسزش

دقیقااا

اگر خبری نبود وقتی میرسید بهت پیام میداد که رسیدم و لزومی نداشت بگه پیش خانم فلانی ام و وقتی شما عصبی میشی اونجوری میگی جای اینکه گارد بگیره باید آرومت کنه و خیال تورو راحت کنه نه اینکه طرفداری اون زنه رو کنه بگه حرف دهنتو بفهم. تو انتخابت بیشتر دقت کن البته من خودمم باید تو انتخابم دقت کنم 

براش مهم نبودی ،چون باید به محض اینکه می‌رسید بهت زنگ میزد ،و تازه طلبکار هم هست ،چه پرونده ای بوده ...

این همکارشگند زده رفته گند اونو جمع کنه