2777
2789
عنوان

کسی میدونه پشت پرده پنجره روچجور برش بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بازم رو حرف خودتی خب فعلا پس به همین عرضو طول بدوز بالاش کمی تا بزن نخ رد کن و با دوتا میخ بزنن قسمت داخلی پنجره.

بخوای نوار پرده بدوزی ،۳۰ سانت قدش بلند تر بگیر و نوار بزن عرضشم ۱۰ ، ۲۰ سانت بیشتر 

پس زودتر بگید شیشه مات بزنن.

بهشون گفتم سمت درحیاط مارو آب نریزین عروسش شلنگ گرفت روزی چندبار کل سوراخ های کوچه رو آب بست تازه کلی تشکر و کردم از این تعارفهای مسخره اینجوری کردن 

دم در زمین روکند اداره گاز خاکی کوچه یک متری وسطش جوب شلنگ روبگیره طرف خاکها فقط پخش میشه سمت دره ما

لزومی نداره کوچه بشورن ظرف غذاکه نیست تو بی آبی از زیر زندگی ما نم زده موزاییک کوچه ترک برداشته

#روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید _آویزان_میشوی

اگه بازم رو حرف خودتی خب فعلا پس به همین عرضو طول بدوز بالاش کمی تا بزن نخ رد کن و با دوتا میخ بزنن ...

اگر عرض یکم زیادبشه بدنیست

بهشون گفتم سمت درحیاط مارو آب نریزین عروسش شلنگ گرفت روزی چندبار کل سوراخ های کوچه رو آب بست تازه کل ...

ان شالله برید یه جای بهتر .همسایه های بهتر آرامش داشته باشید .

پس بعید می‌دونم اونا پرده شمارو بزنن

بهشون بگید معذبیم شیشه رو مات کنید .وگرنه اونیکه بخواد ببینه پرده رو میزنه کنار میبینن ..اینجوری حدا ...

😂😂😂 بنده خدا روحشم خبرنداشته

نه با نوار پرده جمعش میکنن اندازه میکنن .کم باشه از کناره های دیوار فاصله می‌افته همش فکر می‌کنی کس ...

پس من زیادتر میگرم راست میگن دقیقاً همینجوری که میگن

نه با نوار پرده جمعش میکنن اندازه میکنن .کم باشه از کناره های دیوار فاصله می‌افته همش فکر می‌کنی کس ...

پارچه من کلا۱۳٠طولش 

عرض زیاد

اره کلی اطمینان دادن به خانومه 😅

همینا برای بعضی ها خوبه

همسایه ها یکسره میرن میگن شن هاتو جمع کن از تو جوب عقل نداره با جارو خاک انداز برداره در و دیوار رو آب میزنه🤦‍♂️من خودم جارو برمیدارم برگ و خاک رو جارو میکنم میریزم تو سطل آشغال چه لزومی به آب بازی تازه تمیز تر هم میشه ولی ملت یادگرفتن شلنگ رو بگیرن بافشار برگ درخت یا خاک رو جارو کنن این قطرات آبی که حروم میشه روز قیامت باید جواب خوده آب رو بدن و حق مردم که آب نیست یکماهه پاییزم رفت بارونی نیست