2777
2789

سلام 

کسی میدونه پشت پرده پنجره روچجور برش بزنم

برای دوخت پرده پشت پنجره دارم اگر ممکنه لطف کنید بگین

اول اینکه اندازه ندارم از روی نمای بیرون ساختمان همسرم گفت 

عرضش ۸٠

طول۹٠

چون مال همسایه میخوام بدوزم بدم راه پله شون بزنن کل خونمون دید داره

حالا میخوام یک زیرپرده ای که داشتم برش بزنم کلی فکرم درگیره چکار کنم برای اندازه دقیقش و جادوخت

نوارپرده هم دارم

میشه راهنمایی کنیدممنون میشم

#روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید _آویزان_میشوی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میخواد استر بدوزه

خب استر همون عرض پنجره هست فوقش ۱۰ سانت بیشتر .ارتفاعشان باید از چوب پرده اش اندازه بگیره .

یا با دوتا میخ بزنن به دیوار داخلی که همون عرضو طول پنجره هست

بازم بستگی به این داره چوب پرده وصله یا نه

نمیدونم حتی ازشون نپرسیدم فقط میخوام آماده بدم بهشون که سریع بزنن خسته شدم میرم توحیاط دوتا پنجره تا در دستشویی نمایش داره

خب استر همون عرض پنجره هست فوقش ۱۰ سانت بیشتر .ارتفاعشان باید از چوب پرده اش اندازه بگیره .یا با دوت ...

عکسش ببینم میشه بذارم

نمیدونم حتی ازشون نپرسیدم فقط میخوام آماده بدم بهشون که سریع بزنن خسته شدم میرم توحیاط دوتا پنجره تا ...

خب پرده رو بزنن کنار نمیتونن ببینن؟ 

می‌دونی بری شکایت کنی مجبورشون میکنن شیشه رو مات کنن؟ 

تو شهرهای مذهبی حتی پنجره های رو به کوچه جلوشون یه شیشه مات هست برای اینکه میان بیرون نگاه کنن چشمشون حیاط همسایه نیافته.

خب استر همون عرض پنجره هست فوقش ۱۰ سانت بیشتر .ارتفاعشان باید از چوب پرده اش اندازه بگیره .یا با دوت ...

ارسال کردم نوشته بزودی منتشر میشه اگر اومد لطف کنید بگین ازبس فکر کردم گیج شدم ممنون 

خب پرده رو بزنن کنار نمیتونن ببینن؟ می‌دونی بری شکایت کنی مجبورشون میکنن شیشه رو مات کنن؟ تو شهرهای ...

اصلا خونه شبیه غارشده یک مترحیاط دارم ۵٠متر خونه پشت به آفتاب پرده ها که یکسره نور هم درست نداریم

ازبس آفتاب نیست زمستون نم میزنه هزارپامیافته اینام که یکسره حیاط و کوچه رو میشورن

کوچه یک متره درحیاط همون چسبیده بهم راستش نگفتم بهشون برای پنجره تازه ساختن پارسال بنایی داشتن خانه۳طبقه، ولی نباید خودشان بفهمن بلاخره آدم شب یهو بیدارمیشه شاید لباسش ناجورباشه بره دستشویی باچادر و روسری رواعصابه یکم توخونه خودتم راه بری این سمت پنجره که مبل چندنفره که باید پوشیده بشینم کلا میبینمشون😓

بهشون بگید معذبیم شیشه رو مات کنید .وگرنه اونیکه بخواد ببینه پرده رو میزنه کنار میبینن ..اینجوری حداقل روش نمیشه ببینه ولی از گوشه پنجره ممکنه .چون تازه ساختن قبول میکنن

یادمه پسرداییم اینا یه شرکت داشتند پنجره هاش رو به حیاط خونه پشتی بود میگه یه بار یه حاج خانوم اومد گفت اگه یه بار فقط ببینم نگاه می‌کنید خودتون میدونید دیگه پدرتونو درمیاریم 😅

به نظرم شیشه مات کن بگیر ببر بده بهشون .بگو بچسبونید به شیشه هاتون ما معذبیم

شیشه نداره پنجره ش هنوز نذاشته شب هاتو عکس ببنید برق حیاط خاموشه تا بخوابن بعد روشن میکنم