الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حس عجیبیه، بعد من حس میکنم تنها به کسایی این حسو پیدا میکنیم که اونم متقابلا حس داره.. واگرنه آدم چرا به ی سریای دیگه که ابرار علاقه میکنن این حسو نداره؟
ی جور ارتباط قلبی با روحی چرت و پرته زیاد جدیش نگیر چون ما ادما ی روزی برای همیشه از هم جدا میشیم و ...
من باکی واسه جدایی با احدی رو ندارم! کلا چون این حسو نسبت به ی آدمی که حتی دیگه باهاش ارتباط ندارم حس میکنم خاستم بدونم که واقعا همین ارتباط روح و قلب حقیقت داره واسش یانه
وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔
عزیزم از کراش دیگه گذشته من باهاش وارد رابطه شدم تو ی مدت کوتاه و کات کردم الان ولی این حس هنوز همراهمه با اینکه عقلم تشخیص داده که طرف دو هزاریه ولی خب.. 😐😂