2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عشقه لعنتی

حس عجیبیه، بعد من حس میکنم تنها به کسایی این حسو پیدا می‌کنیم که اونم متقابلا حس داره.. واگرنه آدم چرا به ی سریای دیگه که ابرار علاقه میکنن این حسو نداره؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
اگه ادمی هستی که اولین بارته با کسی در ارتباطی یا از کسی خوشت اومده همچین میشی نه لزوما عشق نیسیا اگ ...

من چندین بار اینطوری شدم وقتی مثلا شدید از کسی خوشم اومده.. نمیدونم چه حسی میشه اسمشو گذاشت برام جالب بود خاستم ببینم نظر شماها چیه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

نه همیشه عشق نیست، عشق فراتر از این حرفاست

صرفا اینکه دلت ضعف بره برا طرف نشونه عاشق شدن نیست اکثر مواقع بخاطر بروز هیجانات و احساسات مختلفه

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

حس عجیبیه، بعد من حس میکنم تنها به کسایی این حسو پیدا می‌کنیم که اونم متقابلا حس داره.. واگرنه آدم چ ...

ی جور ارتباط قلبی با روحی 

چرت و پرته زیاد جدیش نگیر 

چون ما ادما ی روزی برای همیشه از هم جدا میشیم و لطمه بدی بهمون وارد میشه 

من چندین بار اینطوری شدم وقتی مثلا شدید از کسی خوشم اومده.. نمیدونم چه حسی میشه اسمشو گذاشت برام جال ...

به اصطلاح کراش زدی عزیزم😂

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

ی جور ارتباط قلبی با روحی چرت و پرته زیاد جدیش نگیر چون ما ادما ی روزی برای همیشه از هم جدا میشیم و ...

من باکی واسه جدایی با احدی رو ندارم! کلا چون این حسو نسبت به ی آدمی که حتی دیگه باهاش ارتباط ندارم حس میکنم خاستم بدونم که واقعا همین ارتباط روح و قلب حقیقت داره واسش یانه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

اره عشقه یجوریه ک وقتی میبینیشم‌هول می‌کنی ذوق زده میشی ضربان قلبت می‌ره بالاته دلت خالی میشه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

به اصطلاح کراش زدی عزیزم😂

عزیزم از کراش دیگه گذشته من باهاش وارد رابطه شدم تو ی مدت کوتاه و کات کردم الان ولی این حس هنوز همراهمه با اینکه عقلم تشخیص داده که طرف دو هزاریه ولی خب.. 😐😂

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️