2777
2789
عنوان

چرا من هرچی بخورم چاق نمیشم

97 بازدید | 14 پست

دلم میخاد توپر باشم 

ولی هرچی میخورم چاق تر از اینی که هستم نمیشم از بچگی یه روز درمیون برنج میخورم دوبشقاب برنج با نون همیشه خدا یچیزی دستم هست که بخورم ولی دریغ از یکم حجم

معجون بوعلی سینا بخورم خوبه؟

میگن اشتها اوره ولی خب من اشتهامو دارم

حوصله باشگاهم ندارم کنکوریم خیلی وقتمو میگیره تو خونه با همین برنامه های ورزشی میتونم حرکاتیو انجام بدم

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹

اها

وقتی سن کمتره یه عده ژنتیکی سرعت متابولیسمشون زیاد تره

خیلی میخورن چاق نمیشن

منم نوزده بودم عین شما بودم

بعد سن که بالا تر بره مثلا از ۲۵ به بعد کم کم سرعت متابولیسم پایین تر میاد اونوقت میبینی با همون رژیم سابق داری وزن اضافه می کنی. از اون سن به بعد کالری شماری حیاتی میشه

به نظرم فعلا قدرشو بدون دوره کوتاهیه در کل

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
فکر میکنی زیاد میخوری.یبار بشین کنار یه ادم تپل که رژیم نیس خودت میفهمی درواقع غذا رو نوک میزنی.منم ...

نمیدونم شاید🤣ولی ما اکثر اوقات برنج میخوریم با نون و زیاد میخورم 

.