2777
2789
عنوان

مامانا بچه من همش دوس داره بره بیرون بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 29 پست
من گریه هاش برام مهم نیست اصلا محلش نمی‌دم شوهر عوضیمه ک میگه این نباید گریه کنه

از کجا میخواد بفهمه.بگو تو برو من میبرمش پارک.بعدم نبر.دختر خود من یبار سر این بیرون رفتن دقیقا ساعت ۳ شروع کرد گریه تا یک ربه به شبش.بدون حتی یک ثانیه توقف.گذاشتم گریه کنه.دید برام مهم نیس.شد دفعه اخرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور زشته پاشی وقت استراحت بری خونه این واون

اره معلومه که زشته برا همه عادی میشیم و بی ارزش کارای خودمم عقب میوفته من خودم تنبلم کارامو به زور میکنم دیگه ظرفام بمونه شب با بدبختی میرم می‌شورم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

شوهرم اگه از گل نازک تر به بچه بگم به شدت باهام دعوا می‌کنه و تحقیرم می‌کنه نابودم می‌کنه اصلا این ب ...

با شوهرت صحبت کن وای با مرد زبون نفهم زندگی کردن خیلی سخته هم تو نابود میشی هم تربیت بچت 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

چطور از پس یه بچه برنمیای افسارتونو گرفته دستش

به حرف شوهرت گوش نده یه جاهایی بچه نباید واسه رسیدن به خاسته هاش پافشاری کنه بزار گریه کنه نمیشه که همش به فرمانش باشین تربیتشو بگیر تو دستت

من گریه هاش برام مهم نیست اصلا محلش نمی‌دم شوهر عوضیمه ک میگه این نباید گریه کنه

سلام این حرف رو تکرار نکن که ملکه ذهنت بشه وگرنه چهار روز دیگه باباش میشه فرشته و شما دیو سفید

بچها همینن دختر من فقط بلد بود بره پارک یا خونه عمش ساعت و وقت هم نمی‌شناخت توی خونه هم بداخلاقی میکرد 

الان دو سال و هفت ماهشه اول تابستون بردمش ی باشگاه برای بچهای دو تا پنج سال بازی و ورزش کل تایمش یک ساعته ولی هم توی روحیه دخترم اثر گذاشت هم خودم با مادرها دوست شدم و از لاکم اومدم بیرون راستش برای خودم بهتر بود

با شوهرت صحبت کن وای با مرد زبون نفهم زندگی کردن خیلی سخته هم تو نابود میشی هم تربیت بچت

مطمنم بهانه اش هست منو نمی‌خواد دوسم نداره برا همینم از اینجور بهانه ها میگیره حرف بزنم میگه بیا جدا شیم نمیخوامت مهریه ات هم میدم خب منی ک نمی‌خوام طلاق بگیرم چی بگم این وسط 

اینجوری میخواد مخالفتشو با بودن من تو این زندگی اعلام کنه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ی مدت اون ساعتی ک همسرت میره خواب باشهیا خودتون دوتایی برین بیرون ی دور بزنین و برگردین خونهیا ببرش ...

ببین مشکل من اینه که شوهرم میگه این بچه نباید گریه کنه😐 وگرنه من برام مهم نیست بزار انقد گریه کنه بترکه 

ببین مشکل من اینه که شوهرم میگه این بچه نباید گریه کنه😐 وگرنه من برام مهم نیست بزار انقد گریه کنه ب ...

شوهرت ک نیست

ی مدت بخوابونس اون تایمی ک میره 

ی مدتم قبل رفتن شوهرت با‌بچت برو بیرون

دیگ نمیبینه باباش داره میره گریه هم نمیکنه

روستا بری بیچاره ای مثه من نری خواهر😭نروی که دیگه باید تو کوچه خیابونش رسوا کننت زنای ...که دمه درن ...

نه بابا نمیرم نشدنیه من تو شهر دنیا اومدمو بزرگ شدم شوهرمم همینطور حتی خانواده هامون 

فقط توی روستا خونه باغ و باغ دارن پدرامون جمعه ها که میریم گردش بچه خیلی ذوق می‌کنه این عقب مونده ام میگه بریم روستا برا خاطر بچه😐

ببین مشکل من اینه که شوهرم میگه این بچه نباید گریه کنه😐 وگرنه من برام مهم نیست بزار انقد گریه کنه ب ...

شوهرت رو توجیه کن که جواب منفی هم جزیی از فرایند تربیت هس و بچه باید جواب منفی بشنوه تا بعداً بزرگ که شد توی اجتماع با به جواب منفی سرخورده نشه

نه بابا نمیرم نشدنیه من تو شهر دنیا اومدمو بزرگ شدم شوهرمم همینطور حتی خانواده هامون فقط توی روستا خ ...

روستا آدماش بعضیا خیلی بی فرهنگن خاک برسرشون

ازبس عوضین مخصوصا غریب باشی میخورن آدمو

من که میخوام سال بعد برم ب شوهرم میگم بیا نمیای هم نیا..دارم فعلا پول رهن جم میکنم.