2777
2789

بچم عادت کرده هر بار که باباش می‌ره سر کار دنبالش بیوفته بره خونه مادر من یا عمه هاش یا خونه پدرشوهرم و منم مجبوری باهاش میرم بعد ظهر و همه کارام عقب میوفته تنها هم دلم نمی‌خواد بفرستمش سه سالشه نمی‌دونم چه خاکی تو سرم بریزم شوهرمم انگار عمدا این کارو می‌کنه که من آزار ببینم نمیزاره یک قطره اشک از چشم این بچه بیاد نباید گریه کنه نباید کاری که میگه رو دیر انجام بدیم خراب کرده اخلاقشو پرروش کرده 

بعد میگه برا حل این مشکل یا باید خونه مونو عوض کنیم حیاط دار بخریم یا بریم روستا زندگی کنیم 😐 برای چی اونوقت بخاطر این بچه چون این بچه روستا دوس داره و طبیعت اونوقت من بخاطر این برم روستا و همش سر این موضوع باهام دعوا داره بنظرم دنبال بهانه اس حالم خیلی خرابه 

نمی‌دونم چکارش کنم 😭 هیچ جوره راضی نمیشه نره بیرون هرچی اسباب بازی میریزم جلوش دفتر نقاشی و مداد میدم بهش گوشی میدم دستش فایده نداره باید بره بیرون از خونه 

اونوقت من یا این خونه هایی ک میرم به اجبار شب بمونم یا باید برم بلافاصله آژانس بگیرم برگردم خونه خسته شدم دوس دارم تو زندون خودم بمونم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه سه ساله رو هر جور یاد بدی همونجوری پیش میرهمرز بندی هاتو مشخص کن سفت و سخت روش وایستا

شوهرم اگه از گل نازک تر به بچه بگم به شدت باهام دعوا می‌کنه و تحقیرم می‌کنه نابودم می‌کنه اصلا 

این بچه بیشعور منم خیلی لوسه و درجا جیغو داد می‌کنه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

درو قفل میکنی میزاری تا جاییکه میتونه گریه کنه.خودتم میری تو اتاق دیگه که اعصابت خورد نشه.اخرش خسته ...

من گریه هاش برام مهم نیست اصلا محلش نمی‌دم شوهر عوضیمه ک میگه این نباید گریه کنه

اگر دوست نداری خونـه ی اقوام بری،بریـد پـارك.

مشکل اینجاس حوصله ندارم اصلا از خونه برم بیرون 

من گریه هاش برام مهم نیست اصلا محلش نمی‌دم شوهر عوضیمه ک میگه این نباید گریه کنه

جلوی شوهرت وایسا یه مدت هر چی گفت به چپت بگیر پسرتم بزار گریه کنه از اون اصرار از شما انکار بالخره خسته میشن

دیگه چاره چیه باید صبوری کنی تا این دوران بگذره و بزرگتر شه

دو سه سال دیگه ک بزرگتر شه  عادت و اخلاقش عوض میشع 

ببرش پارک خسته شه روزا چند ساعتی خواب باشه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
کلاس ثبت نام کن.ژیمناستیک .ببرش بازار.فروشگاه .به شوهرت برخورد کن بگو تو رفتی منم میبرمش بیرون تابش ...

مشکل اینه که من حوصله بیرون رفتن ندارم اونم هر روز اون هر روز باید بره بیرون این بچه پروو روانیم کرده