2777
2789
عنوان

دوست پسرمو سفت بچسبم یا جدا شم❓😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگااااااااا

سریع شل نکن فکر نکنه مونده ای 

یکم ناز کن 

یذره بزار بیوفته دنبالت 

یکم امتحانش کن 

ببین ازدواج کردن فقط این نیس بری زیر سقف ،بوس ،بغل تموم

قشنگ شرایطتتو بسنج خودتو محک بزن اونو امتحان کن ببین بهم میخورین یا نه الکی نبین فقط خرج میکنه و آرومه

مردا بعد یه مدت تغییر میکنن سعی کن آروم جلو بری 

اگ قصد خودت جدیه سعی نکن بی اعتمادش کنی چون دوروز بعد ک بری زیر سقف پدرتو در میاره و باعث میشه بهت اعتماد نداشته باشه و بگه وقتی با من بودی اونجوری بودی پس سعی کن سیاست داشته باشی و ببین خودت اصن میخوای یا نه

واقعا؟ ینی غیرت باعث میشه خون به پا نکنه؟ ولی من فک میکردم غیرت ینی خوت به پا کنه😐

اون ادم که میگی ینی شکاک شکاک هم یعنی مریض دل سیاه اون رو تو غیرت نداره به تو شک داره

بنظرن این دوست پسرت بهترین گزینست برات

عزیزم میشه درخواستم رو قبول کنید 🙏🏻

بله

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا