2777
2789

اول از همه اینکه من درسمو خوندم و تموم کردم الان نگید برو دنبال درست و اینا

دوس پسرم از اون پسرایی که میبره بیرون هزینه میکنه البته منظورم هزینه های انچنانی نیست واقعا درحد توان خودش... شام هدیه اینا میخره 

و هیچ وقت من تاحالا دست تو جیبم نکردم

اخلاقشو دوس ندارم خیلی ارومه مثلا الکی بهش گفتم با یه پسره تو خیابون حرف زدم اومد بم پیشنهاد داد میخواستم امتحانش کنم

عصبی شد ها ولی ن داد زد ن چیزی فقط یکم با لحن تند گف چرا این کارو کردی مگه من نگفتم با کسی حرف نزنو اینا ... ولی خب من انتظار خون به پا کردن ازش داشتم😐😂حس میکنم اخلاقش خیلی ارومه خشن نیس

ولی خب بچه ها از اون شوهرایی میشه که هر چی بش بگی میگه چشم 

اولویت زندگیشم منم اول من بعد رفیقاش اول من بعد داداشش اول من بعد مامانش 

قصدشم خواستگاری خیلییییییی اصرار داره سریع تر رسمیش کنیم

چیکار کنم؟

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن مشخصه گفتن نداره

چرا ول کنم؟

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

کات کن چون باید یکی بهتر از تورو پیدا کنه...

😐

کسی ک از عمد حسادت پارتنرشو تحریک میکنه ادم خطرناکیه🤷🏾‍♀️

اخه حس میکنم این ادم خیلی ماسته و روم حساس نیس فقط خواستم امتحانش کنم

وقتی روت غیرت داشته باشه دیگ نمیخواد خون ب پا کنه اتفاقا ادم عاقلیه

واقعا؟ ینی غیرت باعث میشه خون به پا نکنه؟ ولی من فک میکردم غیرت ینی خوت به پا کنه😐

عزیزم شاید اون شخص دزونگراس،ینی تو دوس داری با کسی باشی غیرتی شه و کتکت بزنه ؟

نه کتک نزنه ولی غیرتی دوس دارم داد بزنه😑😂

خیلی درونگراس قبول دارم ولی مگه ربطی به درونگرایی داره ؟

واقعا؟ ینی غیرت باعث میشه خون به پا نکنه؟ ولی من فک میکردم غیرت ینی خوت به پا کنه😐

دلت کتک و خشونت میخواد؟ وحشی بازی دربیاره😂 سخت در اشتباهی

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

دلت کتک و خشونت میخواد؟ وحشی بازی دربیاره😂 سخت در اشتباهی

اره ولی در حد کتک نه ولی وحشی بازی خوشم میاد نمیدونم دست خودمم نیس