2777
2789

از رفتار ی عده تو این سایت متعجبم

رفتار خواهر شوهر اسی درست نبوده اوکی ب طبع اسی هم براش کم نداشته وسایلو پس فرستاده 

من اون عده ای که سبک رفتار اسی رو درست می‌دونن رو درک نمیکنم اصلا

حق داشته مسئولیت قبول نکنه ولی خیبییلی راه وجود داشت که حفظ بشه احترام بینشون 

اگه قرار باشه با هر ناملایمتی از خانواده همسر انقد کوبنده جواب بدیم پس فرق ما با غریبه چیه براشون؟اگه چرخ گردون چرخیدو اینبار امثال من ب کمک احتیاج داشتم چی

میتونست زنگ بزنه عذرخواهی کنه و قبوله مسئولیت نکنه اصلا یا طبق حرف خودش ک همسرش مهمون بیاد غذا درست میکنه بسپره بهش

یا همسرشو قانع میکرد حالش مساعد نیس می‌تونه بسپره ب آشپز غذارو واسه شادی دل خواهرش 

اینجور ک من فهمیدم خواهرشوهرش اونجا مسافر بوده اصلا

من کاری با ایشون ندارم ولی با هر اشتباهی از دورووریاتون انقد محکم عمل نکنید تو هر آدمی ب اندازه خودش نقض هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم از اینکه انسانیت داره بینمون میمیره خیلی میترسم 

ذره ای گذشت نداریم نسبت بهمدیگه 

بعد انتظار داریم خدا بهترینهارو برامون بخاد .‌.

من بودم غذارو میپختم با جون و دل و سالادم درست میکردم.‌

یبار بوده 

همیشه گی که نیست. 

تا باشه مجلس خوشی باشه 

بخدا قسم این هار بودنها این بی دل بودنها تمومش جبران میشه

اره اینکه پس فرستاد زشت بوده میتونست زنگ بزنه بگه من ی کم حالم خوش نیست خودت یا مادرت فردا بیاین تا با هم درست کنیم بعدم بیشتر کارها رو اونموقع به اون میسپرد 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

دور‌وزمونه امروزی اینجوری شده.

شعار « نه از کسی توقع دارم نه کسی ازم توقع داشته باشه» متاسفانه.

ولی صد البته که من از کار اسی خوشم اومد😐😐😐😐

خواهر شوهره اشتباه کرده بدون هماهنگی وسایل رو فرستاده و خواسته تو عمل انجام شده قرارش بده ، جواب همچین کاری رو باید مثل خودش میداد ، دمش گرم

دور‌وزمونه امروزی اینجوری شده.شعار « نه از کسی توقع دارم نه کسی ازم توقع داشته باشه» متاسفانه.ولی صد ...

انشاءالله ک تو موقعیتش قرار نگیری ولی گاهی ممکنه انقد اوضاع بهم بپیچه که التماس خدارو بکنی دستتو بگیره 

آدمایی دستتو میگیرن دست خدان

به نظرم رفتار هر دو اشتباه بود.ولی آدم روش تو روی هم باز میشه بهتره رک بود اما با احترام نه این مدلی.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

دور‌وزمونه امروزی اینجوری شده.شعار « نه از کسی توقع دارم نه کسی ازم توقع داشته باشه» متاسفانه.ولی صد ...

اینو گفتم چون به وضوح شخصیت همچین ادمایی رو دیدم.

خواهر شوهر رفیقم از یه شهر دیگه اومده خونه مامانش ( رفیقم و مادرشوهرش همسایه ان ) ، خواهر شوهره میره چندتا مرغ از مرغداری میخره میاره میزاره یخچال خونه رفیقم ، بعد فرداش میاد میبینه مرغارو‌میبینه میگه: تیکه تیکه اشون نکردی؟؟ میشه برام تیکه تیکه کنی خودم بلد نیستم مامانمم مریضه.

میبینید😐 طرف رو میزارن تو عمل انجام شده جوری که انگار وظیفه اشه ، درخواست نمیکنن ، دستور میدن

اینو گفتم چون به وضوح شخصیت همچین ادمایی رو دیدم.خواهر شوهر رفیقم از یه شهر دیگه اومده خونه مامانش ( ...

چرا ی چاقو نداد دستش اولی رو خورد کنه باقیشو بسپره ب خودش؟گاهی سیاست لازمه 

بهترین کار اسی کرد دمش گرم 

اونی که میخواد تولد بگیره کلی هم کادو میگیره 

همه کارای تولد باید با خود صاحب تولد باشه و تمام 

خواهر شوهرش از سفر زیارتی که نمی‌خواست بیاد که اسی مراعات کنه تدارکات ببینه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم