2777
2789

من دو ماه پیش رفتم دندون پزشکی ولی احساس کردم طرف خیلی کاربلد نیستش دکتره :///

یکی از دندونام رو که درست کرد قبلا درد نمی‌کرد بعد از اینکه اون پرش کرد دیگه درد میگیره یکی دیگه هم درحدی بود تیر می‌کشید اما عصب کشی نکرد فقط پر کرد حالا اونم دوباره درد گرفته... چیکار کنم؟😭😭😭بنظرتون تشخیص دندون پزشکه اشکال نداشته؟ من به بهداشت دندون هام خیلی اهمیت دادم بعد از دندون پزشکی مگه میشه در عرض دوماه دوباره اینطور بشه؟ 

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

نسبت به سرما و گرما حساسی؟

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
نسبت به سرما و گرما حساسی؟

نه‌فقط چیزای شیرین میخوردم تیر میکشه. آخه دوماهه تازه درست کردم فقط😭

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دندونت و تراشیده رسونده به عصب  احتمالا،عصبش درگیر شده ..یه عکس از دندونت برو بگیر خیالت راحت بشه ،دو ماه زیاده طبیعی نیست  ...بعضیاشون دندون سالم و میگن خراب ،خراب و میگن سالم ..من یه جا رفتم گفت ۸ تاش خرابه ...😐فقط یکیش اونم ترمیم میخواست عکس رادیوگرافی م گرفتم ..‌ربطی به بهداشت دندان نداره واقعا

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

اون دندونت و تراشیده رسونده به عصب احتمالا،عصبش درگیر شده ..یه عکس از دندونت برو بگیر خیالت راحت بش ...

آره مال من رو گفتن 6 تاش خرابه😂کل ماه رو دندون پزشکی بودم. والا نمیدونم چیکار کنم چون تازه این همه درست کردم دوست ندارم دوباره برم... 

ممنون عزیزم

نه‌فقط چیزای شیرین میخوردم تیر میکشه. آخه دوماهه تازه درست کردم فقط😭

یا نیاز داره دوباره ترمیم بشه یا اینکه نزدیک عصب هست یا اینکه دندونت حساس شده اگه این مورد سومی باشه با خمیر دندون مخصوص دندون و لثه حساس بزنی چند مدت اوکی میشه 

اگه شرایط شو داری برو دکتر یه معاینه کنه

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
یا نیاز داره دوباره ترمیم بشه یا اینکه نزدیک عصب هست یا اینکه دندونت حساس شده اگه این مورد سومی باشه ...

ممنون عزیزم. 

ممکنه نیاز به ترمیم دوباره یا عصب کشی باشه؟ اگر اینطور باشه یعنی دکتر اشتباه تشخیص داده بوده؟ 🥲🥲

آره مال من رو گفتن 6 تاش خرابه😂کل ماه رو دندون پزشکی بودم. والا نمیدونم چیکار کنم چون تازه این همه ...

الانم برو ،ولی همون دندونت عکس بگیرن ،اگه به عصب رسیده باشه الان بفهمی بهتر بعد بدتر میشه 

آره مال من رو گفتن 6 تاش خرابه😂کل ماه رو دندون پزشکی بودم. والا نمیدونم چیکار کنم چون تازه این همه ...

پیش میاد 

منم یه دندونم رو ترمیم کردم یک ماه بعدش درد گرفت شدید رفتم دکتر یه ترمیم کوچیک کرد دوباره اما باز دردش آروم نشد رفتم گفت پس باز میکنم احتمالا به عصب نزدیک شده یک کاناله عصب کشی کرد و اوکی شد

الانم برو ،ولی همون دندونت عکس بگیرن ،اگه به عصب رسیده باشه الان بفهمی بهتر بعد بدتر میشه

آخه دو ماه پیش عکس گرفتم دوباره بگیرم؟خیلی زور داره اگر تقصیر دکتره باشه-_-

ممنون عزیزم. ممکنه نیاز به ترمیم دوباره یا عصب کشی باشه؟ اگر اینطور باشه یعنی دکتر اشتباه تشخیص داده ...

نه صرفا نمیشه گفت اشتباه تشخیص داده البته شاید احتمال باشه تشخیص اشتباه بوده باشه 

ممکنه پوسیدگی شدید بوده باشه و نزدیک عصب بوده باشه الان رسیده باشه به عصب یا اینکه یه بخش دیگه از دندون نیاز به ترمیم مجدد داره

نه صرفا نمیشه گفت اشتباه تشخیص داده البته شاید احتمال باشه تشخیص اشتباه بوده باشه ممکنه پوسیدگی شدید ...

ممنون عزیزم🩷

عکس تکی فقط از اون دندونت میگیره به احتمال زیاد

ممنون عزیزم🩷

خواهش میکنم جانم 

ببین عزیزم ، خودت میگی قبل دستکاری بشه دندونت  دردی هم نداشته،اون عکس و بعد ترمیم گرفتی یا قبلش ؟  ...شما جای اون دکتر نرو ،جای یکی دیگه برو ،الان بعضی  از مطب ها رایگان معاینه میکنن ،بنظر من دکتر دیگه برو بگو ،یه نگاه بکنه ،اگه از حساسیت یا مورد دیگه باشه بهت میگه ..چون دندونت نباید الان مسلما درد میداشت ،من خودم دندونام حساس به سردی هست ولی درد نمیکنن خودمم چیز سرد نمیخورم