2777
2789

برای مادر ام البنین ۱۰۰۰تا صلوات نذرش کن ردخور نداره،محاله حاجتت رو نده،من دوهفته پیش ۲۰۰تا صلوات فرستادم واسش معجزه کرد تا غروب همون روزی که مشکل داشتم معجزه کرد

البته من به امام حسین،امام رضا زنگ زدم حرم مشکلمو گفتم بهشون،خداهم مشکلمو گفتم براش،حرزامام جواد گردنم انداختم،یه امام زاده ای داریم توشهرمون اونم واسطه کردم،به همین اسم هایی که نام بردم همشون توی یک روز معجزه اشو نشونم دادن

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از امام حسین دوبار معجزه دیدم یه بار محرمش یه بارم دوهفته پیش🥺🥺

از امام رضا هم چندین ساله پیش هم دیدیم

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

برای مادر ام البنین ۱۰۰۰تا صلوات نذرش کن ردخور نداره،محاله حاجتت رو نده،من دوهفته پیش ۲۰۰تا صلوات فر ...

تو رو به امام رضا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام و شوهر سابقم و خانواده اش و همکارام  هر چقدر من و عزیزانم رو کتک زدن همین روزا جلو چشممون کتک بخورن و انشالله هر چقدر بهمون تهمت زدن بهشون همین روزا تهمت بزنن و هر چقدر آبرومونو برد همین روزا آبروشون همه جا بره و هر چقدر کوچیک و تحقیرمون کردن همین روزا کوچیک و تحقیرشون کنن و انشالله هر چی ازمون گرفتن و هر بلایی سرمون آوردن سرشون پیش بیاد همین روزا خیلی زود 😭 وانشالله دیگه هیچ وقت زور پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانواده اش و همکارام به من و عزیزانم نرسه و اندازه سر سوزن نتونن آزارمون بدن و در حقمون هیچ ظلمی نتونن کنن😔‌.

.

تو رو به امام رضا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن دا ...

اههههه ولم کن تروخدا حالم از تاپیک هات بهم میخوره

چقد بی ادبی حالت از شخصیتت بهم بخورهدیگه هم ریپ نزن

همیشههههه این پیام هاتو توی تمام تاپیک های دیگه میبینم

کل تاپیکات تکرارین

برو بابا مازش

چو دقینت

همیشههههه این پیام هاتو توی تمام تاپیک های دیگه میبینمکل تاپیکات تکرارینبرو بابا مازشچو دقینت

از بس که بیکاری سرت تو همه ی تاپیکا چون هست 🤣🤣

همه ی فحش هایی که دادیی هم خودتی بدبخت بی شخصیت انقد بدبختی که جرئت نداری فارسی فحش بدی و مشخصه چه آدم لول پایینی هستی انقد بهت فحش دادن تو دهنت همش فحشه به بقیه فحش میدی🤣🤣🤣 من و تو مثل هم نیستیم من درست بزرگ شدم و در حد شخصیتم برخورد میکنم و فحش به کسی نمیدم تو هم رو خودت و شخصیتت کار کن احساس حالت تهوع بهم دست داد هم کلامت شد دیگه به اندازه ی کافی قهوه ایت کردم

هر چقدر میخوای ریپ بزن جونت دراد پیاماتو نمی خونم سوزشت بیشتر شه گل من🤣🤣🤣

همیشههههه این پیام هاتو توی تمام تاپیک های دیگه میبینمکل تاپیکات تکرارینبرو بابا مازشچو دقینت

@niniyar‍ 

این کاربر فحش های زشت بهم داد به زبون لری لطفا تعلیقش کنید هزار تا بی احترامی و فحش و توهین  بهم کرد

از بس که بیکاری سرت تو همه ی تاپیکا چون هست 🤣🤣همه ی فحش هایی که دادیی هم خودتی بدبخت بی شخصیت انقد ...

ساکت شو