2777
2789
عنوان

زنش رو کشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 87 پست

فعلا که خداروشکر نمردن، چرا همچین عنوانی زدین؟ 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

دقیقا

اععع شما هم اسم منی 😥❤️🫂

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد پدرشوهر خودم افتادم. میرفت ساختمونشونو بسازه من تازه از سرکار می اومدم خسته و گشنه سفره مینداختم آقا صاف میومد بدون اینکه از قبل بگه. مینشست سر سفره غذا میخورد. مادرشوهرمم تو خونه. حالا خونه خودشون تا ما پنج دقیقه فاصله داشت. بدم میاد ازشون.

اولا زنه نه خانوم .بعدم تو اون خونه وزندگی شریک پس حق داره اگه ناراحت بیان کنه.قرارنیست چون پدرومادر ...

مگه توسازمان ملل حرف میزنیم ؟!!! پدر مادر البته که از رو نااگاهی مزاحم عروس شدن ولی عروسم‌ خوب بود یکم صبر به خرج میداد 

آخر دنیا که نیست 

حسبی الله ❤
خب بله زن هم حق داره ولی آخر دنیا که نیست یکم از خودگذشتی راه دوری نمیرفت در هرصورت شوهرش هم غلط زیا ...

ازخودگذشتگی برای وقتیه که بدونی اونا دیگه جایی رو ندارن برن ولی وقتی خونشون چند تا خیابون اون ور تره چرا باید این از خودگذشتگی کنه

مودب باشاتفاقا من یک بانو هستم شما بگو اگه زن داداشت کم محلی میکرد چیچون میگم حالا یه کم محبت کنن چی ...

با لباس خاکی هرکی بیاد خونه م عصبی میشم حتی شوهرم.یا لباساشونو تمیز میکردن یا میرفتن خونه خودشون مگ خودشون خونه زندگی نداشتن؟! نیم ساعت راه میرفتن خسته میشدن؟!

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

زن علیه زن به روایت کامنت :خانوم اصلا هر چقدرم کار دختر زشت ، هیچ نری حق اینو نداره برخورد فیزیکی دا ...

آخه علیه زن نیست

چه خبره انگار مدر و مادر شوهر دیو شدن

احترام و محبت از شخصیت کسی کم نمیکنه

زن داداشت بود

یا عروس خودتم همین حرفو میزدی

مردا هم آدمن

عصبی میشن یه لحظه بوده

تو دعوا  ک حلو خیرات نمیکنن

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

خدایی یه طوری شده زنا فکر میکنن دختر شاه و وزیرنیه طوری با پدر و نادر شوهراشون برخورد میکنن انگار بر ...

مادر شوهر داره خونه میسازه

باید یک ماه بره مزاحم عروس بشه

به اون عروس چه آخه 

زن حق داشتهخونه ساختن حدود چند ماه طول می‌کشه نمیشه مزاحم عروس بشنمهمون از قدیم گفتن سه روز خاک بر س ...

بنظرم تنها مقصر ماجرا مرد هستش

و اونه که باید بره زیر تریلی و سلاخی بشه تا دیگه همچین گهی نخوره!!!

پدر و مادرش نمیگم بی گناهن ولی مستقیما مقصر نیستن

و اون دختر بی گناه و معصوم ترینه

امیدوارم همه ی زن ها قوی بشن و از پس خودشون بر بیان 🤍