مامانم امروز زنگ زد گفت رفتم نون بگیرم زنا گفتن یکی از همسایه ها پدرشوهرش خونه میساخته خونه اصلی خودش هم دور نبوده ولی شبا میرفته خونه پسرش بعد عروسشون ناراحت میشه که اینا چرا با سر و وضع خاکی میان خونه ما خوب برن خونه خودشون (خونه خودشون هم تقریبا نیم ساعت راه بوده) مرده هم میگه بعدا فرشا رو میدم قالیشویی ولی زنه چون ناراضی بوده دیگه به پدرشوهر و مادرشوهرش کم محلی میکنه اونا هم میرن زیر گوش پسره گلایه میکنن که زنت به ما محل نمیده و....
مرده هم با لگد میزنه تو شکم زنش خون بالامیاره فعلا نمرده بیمارستان بستریه یه دختر کوچیک شیرخواره هم داره
سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.
❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگم همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️. تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️» هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگبزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️ ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یاد پدرشوهر خودم افتادم. میرفت ساختمونشونو بسازه من تازه از سرکار می اومدم خسته و گشنه سفره مینداختم آقا صاف میومد بدون اینکه از قبل بگه. مینشست سر سفره غذا میخورد. مادرشوهرمم تو خونه. حالا خونه خودشون تا ما پنج دقیقه فاصله داشت. بدم میاد ازشون.
مودب باشاتفاقا من یک بانو هستم شما بگو اگه زن داداشت کم محلی میکرد چیچون میگم حالا یه کم محبت کنن چی ...
با لباس خاکی هرکی بیاد خونه م عصبی میشم حتی شوهرم.یا لباساشونو تمیز میکردن یا میرفتن خونه خودشون مگ خودشون خونه زندگی نداشتن؟! نیم ساعت راه میرفتن خسته میشدن؟!