2777
2789
عنوان

صاحبکار نامردم منو اخراج کرد چون ب ی مشتریه گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5564 بازدید | 142 پست

وا چرا به اسی میگین اشتباه کرده

یعنی شما به این راحتی دروغ میگین و براتون مهم نیست یه مشتری سالاد مونده بخوره به جای سالاد تازه؟

اسی کار خیلی خوبی کرده 

وجدان کشته شده این روزا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صصندوق دار رستوران بودم ،،،اما تو اشپزخونه‌شونم کار میکردم

کاش میگفتی خبر ندارم حتما که تازست

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. ғɪʟʟ ᴍᴇᴜ - ⅠⅦ

وا چرا به اسی میگین اشتباه کردهیعنی شما به این راحتی دروغ میگین و براتون مهم نیست یه مشتری سالاد مون ...

‌مرسی ک درکت‌بالاست من نخواستم مشتری بره بخوره سالاد ما مال ۱۰ روز پیشتر بود بعد سالاد شیرازی بود درشو‌باز میکردی حالت هم میخورد

من تو آموزشگاه کار میکنم

یه همکار دارم چون از آشناهای رییس اونجاست استخدام شده کارش اصلا خوب نیست

خیلیا ازم میپرسن فلانی کارش خوبه میخوایم باهاش کلاس برداریم

منم میگم نمیدونم

نه دروغ بگو نه راست شو

همیشه بگو نمیدونم تمام

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

خب میگفتی نمیدونم 😐 نکنه انتظار داشتی جایزه هم بهت بده ؟

ن نخواستم مشتری بره بخوره سالاد ما مال ۱۰ روز پیشتر بود بعد سالاد شیرازی بود درشو‌باز میکردی حالت هم میخورد

صصندوق دار رستوران بودم ،،،اما تو اشپزخونه‌شونم کار میکردم

خوب کاری کردی دروغ نگفتی....ان‌شاءالله کارخوب پیدامیشه واست عزیزم فدای سرت اصلاغصه نخور

🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜

یعنی توقع داشت بخاطر سود اون تو دروغ بگی و حروم خوری کنی؟! خیلییی کار خوبی کردی🤍 امیدوارم نتیجه کارشو ببینه با اخراج کردنت

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆