مربی های باشگاه و اینستا همه معتقدن که میوه چون قند داره نباید مصرف بشه و یا یه دونه در روز
هزار تا چیز دیگه که منع کردن
بعد جالبیش اینجاست که نخوردن و کم خوردنش بیشتره ضررش
اگه ضرر داره پس چرا خدا آفریده😂😂
چقدر همه چیو سخت میگیرن
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
دکترا میگن بخورید یه مشت افراد بی تخصص میگن نه ضرر داره
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب میوه ها قند دارن دوتا میوه کافیه دیگه اینو دیگه همه دکترا هم میگن
دکترا نه
بی تخصصا میگن
اتفاقا دکترا پیشنهاد میکنن
کتاب تغذیه رو هم بخونی باز متوجه میشی