2777
2789

مربی های باشگاه و اینستا همه معتقدن که میوه چون قند داره نباید مصرف بشه و یا یه دونه در روز

هزار تا چیز دیگه که منع کردن

بعد جالبیش اینجاست  که نخوردن و کم خوردنش بیشتره ضررش 

اگه ضرر داره پس چرا خدا آفریده😂😂

چقدر همه چیو سخت میگیرن 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میوه روزی دوتا واحد کافیه

مربیای باشگاه بیشتر میگن پروتئین مصرف شه

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

اینا همش متود های متفاوته یکی درمیاره که برن دنبال اون

دراصل باید  متخصص تغذیه مهمه

اینا هیچی نمیدونن فقط مربی ان و چون فکر میکنن در حیطه خودشون حرفه و سابقه دارن میتونن نظر بدن تو هر زمینه ای

من تهشو درآوردم از بس این چیزا برام مهمه و متخصص تغذیه میگفت خذف اینا ققط باعث میشه آب بدن از دست بره نه چربی 

میگفت چربی اصلا اینطوری از بین نمیره

میگفت آب بدن زود کم میشه طرف فکر میکنه داره وزن کم می‌کند 

واسه تعذیه سالم فقط باید رفت پیش متخصص 

میوه واجبه واقعا نمیشه حذفش کرد تو طول روز حتما باید خورد 

شما خودت یروز میوه بخور یروز نخور تو تایم اون روز کاملا تفاوت حال جسمیو روحیت مشخص میشه

درست است که بعضی از آدمها قله ها را فتح میکنند واین ستودنی است، اما کسی که خودش را از قعر دره به نیمه کوه رسانده، شایسته تحسین بیشتری است

خب میوه روزی دوتا واحد کافیهمربیای باشگاه بیشتر میگن پروتئین مصرف شه

عزیزم کی گفته کافیه سبزیجات و میوه با بالا رفتن سن باید بیشتر بخوری

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
میوه واجبه واقعا نمیشه حذفش کرد تو طول روز حتما باید خورد شما خودت یروز میوه بخور یروز نخور تو تایم ...

اصلا میوه قندش طبیعیه با قند مصنوعی فرق داره