من رب خونگی دوس ندارم خیلی ترشه از طرفی میدونم جقدتوکارخونه ها کثیف درست میکنند رب هارو. روشی بلدید رب خونگی خوشمزه درست کنم?
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
از نظر من همون خونگیا خوشمزه ن. چون گوجه مرغوب کمی طعم ترشی داره.
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
من خونگی میخرم. خیلی هم خوشمزه هست. یه نفر هست همیشه ازون میخریم
اتفاقا اون طعم ترشیش غذا رو عالی میکنه. لیمو اینای کمتری استفاده میشه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
من خودم درست می کنم...همین جوری خالی بخوری ترشه ولی تو غذا ترش اصلاً نیست...انقدر طعم و عطرش عالیه که وقتی رب تو غذا می زنم بوش می پیچه...رنگش هم عین رنگ رب چین چین میشه.
تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗
من خودم درست می کنم...همین جوری خالی بخوری ترشه ولی تو غذا ترش اصلاً نیست...انقدر طعم و عطرش عالیه ک ...
چجوری درست میکنی؟
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
نگاه کن ما بصورت سنتی درست میگنیم اب گورجه که از قبل خرد شده وتو نمک چندروزمونده رو میذاریم رو گاز بعد نمک وفلفل توش میریزیم ومیپزه تازه خیلی خوش مزه میشه
گوجه ای که میخری باید سفت و قرمز و بدون ریشه باشه...هر چی گوشتی تر باشه بهتره...بعد اینا رو می شورم و خشک می کنم...ریز ریز خرد می کنم مثل وقتی که برای املت ریز خرد میشه...چند تا فامیلامون این مرحله رو انجام نمیدن یه راست برای آب گیری می برن ولی من انجام میدم ربی که میده بیش تر میشه و کامل گوشتش از پوستش جدا میشه...بعد تو سطلای بزرگ می ریزم و یه روز و نصفی می ذارم بمونه...تو آفتاب نمی ذارم که بترشه تو سایه می ذارم طی این یک روز و نصفی چند بار چنگش می زنم که پوستا جدا بشن...بعد با دستگاه می برم آب گیریش می کنن...دیگه رو گاز می ذارمش...شعله اش باید موقع پخت متوسط رو به زیاد باشه وگرنه سیاه میشه...کف روش هم من نمی گیرم...آخرش که دیگه رو به سفت شدن میره نمک اضافه می کنم که اونم مقدارش رو باید دقیق بریزی وگرنه کپک می زنه...روغن هم موقع سفت شدن می ریزم و تفتش میدم...روغن و نمکش باید اندازه باشه وگرنه کپک می زنه...بعد من شل برش نمی دارم جوری برمیدارم که وقتی قاشق رو کج می کنم سریع تو ظرف نمی ریزه عین ربای کارخونه ای...دیگه آخرش که سرد شد تو شیشه می ریزم و روش هم روغن می ریزم که هوا نکشه تو یخچال می ذارم...الان چند سال میشه خودم درست می کنم اصلاً طعم غذا رو بد یا ترش نمی کنه.
تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗