2777
2789
عنوان

با هفتصد تومن پول ماشین بخرم یا جهیزیه خوب ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 44 پست

ببین از منی که جهیزیه همه چیز آوردم و به جرات می‌تونم بگم ۷۰ درصدش بلااستفاده‌ست می‌گم یه سری از وسایلو نبر به جای اون یا ماشین بخر اگر مورد نیازته یا طلا بخر که یه سرمایه و پس اندازی برات باشه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
۲۷ سالمه

ی چیزی بگم  ی ساینا  بخر بقیش جهیزیه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین ۵۰۰ تومنی چیزی هست ک بدرد بخوره ب نظرتون

من چن ساله ساینا دارم برا زن جماعت عالیه جمعو جور

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

ببین چرخ گوشت نبر توی این دوره زمونه آدم گوشت چرخ کرده رو از قصابی می‌خره خودشون اونجا چرخ می‌کنن چرخ گوشت یه وسیله بیخودیه تو خونت به نظر من نبر هزینه اضافیه زودپز یه وسیله‌ایه که خیلی ازش استفاده نمی‌کنن به خاطر خطرناک بودنش اگر خودت عادت به آشپزی توی زودپز نداری به هیچ عنوان نبر چون یه هزینه‌ای اضافه است 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین چرخ گوشت نبر توی این دوره زمونه آدم گوشت چرخ کرده رو از قصابی می‌خره خودشون اونجا چرخ می‌کنن چر ...

دلت خوشه من شکر پاش یادم رفته بود خاله شوهرم سرکوفت زد بابامم غیرتی شد رف 4 تا خریده بود 😂

ببین از منی که جهیزیه همه چیز آوردم و به جرات می‌تونم بگم ۷۰ درصدش بلااستفاده‌ست می‌گم یه سری از وسا ...

طلا دارم میخوام بفروشم ماشین بگیرم دیگه یا جهیزیه بگیرم

چه خوب ۲۰۶ چی میشه خرید؟

بعد پول نمیمونه برات 

دلت خوشه من شکر پاش یادم رفته بود خاله شوهرم سرکوفت زد بابامم غیرتی شد رف 4 تا خریده بود 😂

ببین من همه جهیزیمو فیلیپس آوردم وسایلی آوردم که باور کن خیلیا رو جهازشون نمی‌برن ولی خیلیاش اصلاً به کارم نمیاد و استفاده نمی‌شه اگر برمی‌گشتم عقب به هیچ عنوان نمی‌آوردم... اصلاًم درگیر حرف مردم نباش الان به نظر من سرخ کن و پلوپز و چرخ گوشت و زودپز و بخارپز وسایل‌هایی که به هیچ عنوان توی آشپزخانه به کارت نمیاد پس نخری خیلی سنگین‌تری الانم که انقدر وسایل گرونه راحت با پول اون می‌تونه یه دونه برای خودش تمام سکه بخره که هر موقع دلش بخواد بتونه نقد کنه استفاده کنه