2777
2789
عنوان

خانومایی که پرنده دارید

89 بازدید | 20 پست

همسایتون مشکلی با صداش نداره؟ همسایه جدیدی تازه نقل مکان کرده دیروز به من گفت واقعا خانواده ارومی هستید ولی کاش پرندتو ردش میکردی میرفت. من چون پرندمو از بچگی بزرگش کردم با این حرف خیلی به هم ریختم  . ولی چند روزه روی قفسش پارچه میکشم میزارمش داخل اتاق تاریک که نزدیک این همسایه نباشه پیرزن تنهایی هم هست دلم براش میسوزه  ولی پرندم کلا از هشت شب تا ده صبح خوابه و هیچ صدایی نداره🥲

😎💚🐬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برزیلی هست نمیگم صدایی نداره ولی خیلی هم پر صدا نیست

برزیلی ها اگه دوروبرشون صدا باشه صدا میدن

منم دوتا داشتم، شاهی و شاتوت😁😍

وقتی خونه اروم بود اونام اروم بودن

ولی صدا تی وی یا مهمون میومد غوغا به پا میکردن

دیگه صدا به صدا نمیرسید

عروس هلندیا منم فقط صبحا خیلی جیغ جیغ میکنه اونم رو قفسش پارچه میکشم ساکت میشه 

ما ویلایی هستیم همسایه کناریمونم عروس هلندی داره اون دم پنجرست قفسشون صبحا خییییلی سروصدا میکنن

باقی روز اگه پیش خودت باشن و ازاد یا تو اتاق تنها سروصدایی ندارن

برزیلی ها اگه دوروبرشون صدا باشه صدا میدنمنم دوتا داشتم، شاهی و شاتوت😁😍وقتی خونه اروم بود اونام ار ...

دقیقا😆من جرات ندارم با تلفن صحبت کنم یا جلوشون فیلم تماشا کنم  وقتی ساکتم اینا هم ساکتن الان ک سر ظهر هیچ صدایی ندارند معمولا بین چهار تا هفت  حوصلشون سر میره میخان بیان بیرون

😎💚🐬