2777
2789
عنوان

خانومایی که پرنده دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 20 پست
عروس هلندیا منم فقط صبحا خیلی جیغ جیغ میکنه اونم رو قفسش پارچه میکشم ساکت میشه ما ویلایی هستیم همسای ...

همین کارو کردم تا صدا میدن روشون پارچه میکشم ولی فکر میکنم این همسایه میگه حتی یک بارم نباید صدا بدن که واقعا نشدنیه

😎💚🐬
عروس هلندیا منم فقط صبحا خیلی جیغ جیغ میکنه اونم رو قفسش پارچه میکشم ساکت میشه ما ویلایی هستیم همسای ...

مال ما با صدای دزدگیر ماشین از کوچه بیاد اونم جیغ میزنه خخخ صبحا با صدای کامیونا شروع میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین کارو کردم تا صدا میدن روشون پارچه میکشم ولی فکر میکنم این همسایه میگه حتی یک بارم نباید صدا بدن ...

چهار دیواری اختیاری 

بخاطر اون بچه رو اذیت نکن 

فقط تایم سر صب و ظهر که مردم استراحت میکنن مواظبش باش 

چهار دیواری اختیاری بخاطر اون بچه رو اذیت نکن فقط تایم سر صب و ظهر که مردم استراحت میکنن مواظبش باش

تایم صبح سر ظهر و شب کلا پارچه روی قفسش میزارم پلی دلم نمیاد ردش کنم اصلا🥲🥲

😎💚🐬
مال ما با صدای دزدگیر ماشین از کوچه بیاد اونم جیغ میزنه خخخ صبحا با صدای کامیونا شروع میکنه

عزززیزممم 😁

واسه ما هم تو اتاق کنار دستشویی ان، کسی در دسشوییو باز کنه میفهمن بیدارن شروع میکنن بوس بده 

یه عادت خوبی ام دارن اگه آزاد باشنو بفهمن ما خوابیدیم سروصدا نمیکنن اونام میان رو دستمون میخوابن 

عزززیزممم 😁واسه ما هم تو اتاق کنار دستشویی ان، کسی در دسشوییو باز کنه میفهمن بیدارن شروع میکنن بوس ...

من اصلا آزادش نمیکنم وقتی خوابیم.فقط وقتی بیداریم عادت داره به دخترم اون میارش بیرون با اون بازی میکنه