2777
2789

اینو پربازدید کنین ، تا هر روز هر روز کسایی به بهانه تعلیق شدن نیان تاپیک چرت و پرت بزنن.

این تعلیقیا = است با همون خارج شدنای اختیاری خودتون چون تاپیکات با اسم خودت همچنان توی سایت میمونن، بفهمین.

آیا بهتر نیس کاملا اختیاری نیای سایت؟

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

اعتیاد داره اینجا برای همین تعلیقی میخوان مجبور شن نیان 🥲🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

چه ربطی داره عزیز

تمام شبکه های اجتماعی حتی اینستا به حریم شخصی کاربران احترام میذارند هزار مدل تنظیمات دارند پیج یا پست میشن قفل کرد یا از دید افرادی متن یا عکس مخفی ،بلاک افراد در لحظه هم میشه خودمون پیج مونو تعلیق یا حذف موقت یا حذف دایم کنیم

چون همه جای جهان شرعا و قانونا دست درازی به حریم خصوصی افراد بی اخلاقیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا از نی نی یار یا خانم تهرانی نگذره که من اکانتم پیش زن داداشم لو رفت مسدود شدم ولی تاپیک هام هنوز دیده میشد!!!؟خب این چه مسدود کردنیه!!!

نه خیلیا تاپیکایی دارن ک اختیار حذف کردنشو ندارن، فکرمیکنن اگه بیان اینجا فحش مادر و خواهر بدن تعلیق شن دیگه تاپیکای قبلشونم حذف میشه.

وگرنه اومدن توی سایت ربطی ب ثبت نام نداره، ما کلللی خواننده خاموش داریم ک عضویت ندارن

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

چه ربطی داره عزیزتمام شبکه های اجتماعی حتی اینستا به حریم شخصی کاربران احترام میذارند هزار مدل تنظیم ...

شما از دیروز آنلاین بودین؟ من پنج شش تا تاپیک بودم ک بخاطر تعلیق شدن کلی فحش ناموسی دادن، حداقل ۲۰ تا فحش جدید یاد گرفتم.

نصف اعضای این سایت بچه مدرسه ای های ما هستن.

بله باید مسئولین سایت یه سری اختیارات برای کاربران ایجاد کنن