2777
2789

من یه خانم ۲۶ سالم 

مادر یه کودک پیش دبستانی که توجهش کمه دیر حرف افتاد چالش ها داشتم تا الان 

همسرم ۱۳ سال ازم بزرگتره 

کارش سخته سه چهار روز یه بار خونه میاد 

پارسال پدرم رو از دست دادم 

پوستم کنده شد پا به پای همسرم سختی کشیدم تا صاحب خونه شدیم 

۵ سال با مادرشوهرم زندگی کردم ....اینا رو میگم که بدونی از پس خیلی سختیا توی زندگیم بر اومد نسبت به خودم حس خوبی دارم از خودم راضیم که توی خیلی چالشای زندگیم موفق شدم و سرپا موندم اما این حس تا وقتی هست که اینستا رو باز نکردم که توی سرم پر نشده از انرژی زنانه و جذابیت زنانه و ترند های روز و فلان و ....

چرا ما زنا همینجوری دوست داشتنی نیستیم؟کی این ملاکارو به وجود میاره؟

منم شکست میخورم منم خسته میشم منم یه روز افسرده یه روز بهم ریختم چون انسانم اولین باره زندگی میکنم کی گفته یه زن همیشه باید مرتب و آرایش کرده و با لبخند با لباس ست و ....منتظر شوهرش باشه و اگه شوهرش ناراحت بود یا کم آورد براش دلبری کنه یادش ببره ؟چرا مگه من همینجوری دوست داشتنی نیستم؟

خیلی از ما زنهای قوی هستیم اما با زیبایی ظاهری و انرژی زنانه و ...گول میخوریم قدر خودمون رو نمیدونیم ...بیاین خودمون رو دوست داشته باشیم هیچ چیز دوست داشتنی تر از یه خانم با اعتماد بنفس و با آرامش نیست ...زن یعنی زندگی یعنی قلب خونه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودت میدونی مشکلت کجاست!حذفش کن و تمام

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عالی👏وسوسه نمیشی؟

چرا راستش

ببین من از سال 91 پیج داشتم زمانی که فالور مهم نبود و اینا کلی فالور داشتم هی عکس و روزمرگی و دو تا پیح کاری داشتم 

ولی واقعا دیدم داره فضاش مضخرف میشه 

طرف کلیپ طنز گذاشته بود ولی انقدر سخیف و جلف بود من عصبی میشدم آخرم حذف کردم 

الان معتاد اینجا شدم 

راستش فضای اینجا هم زیاد خوب نیست 

وقتمو با گویندگی و پیلاتس پر میکنم 

چرا راستشببین من از سال 91 پیج داشتم زمانی که فالور مهم نبود و اینا کلی فالور داشتم هی عکس و روزمرگی ...

مبخوام برای خودم چالش درست کنم 

درست زندگی کنم که دخترمم درست زندگی کنه 

کم کم پای اینستا رو هم میبرم جاش باشگاهی چیزی میرم با دخترم💪