2777
2789
عنوان

میکرو ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 23 پست

سلام عزیزم 🌸
اتفاقی که گفتی برای خیلی‌ها پیش میاد، مخصوصاً وقتی پوست چرب یا حساس باشه.
هاله‌ی سیاه که موندنش رو گفتی معمولاً به‌خاطر عمق نامناسب کار یا واکنش پوست به رنگ هست، نه فقط چرب کردن. البته اگر بعد از کار زیاد پماد چرب استفاده بشه هم رنگ ممکنه پخش یا کمرنگ بشه.

در حالت استاندارد، ماندگاری فیبروز یا میکروبلیدینگ بین ۸ تا ۱۸ ماه هست، ولی عوامل زیادی روش اثر می‌ذارن:

• نوع پوست (پوست چرب رنگ رو زودتر پس می‌زنه)
  • کیفیت رنگ و سوزن
  • مهارت پیگمنتر
  • مراقبت‌های بعد از کار

من الهام اعتمادی هستم، متخصص فیبروز و آرایش دائم در مشهد. 🌷
اگر خواستی، می‌تونم دقیق بررسی کنم که چرا رنگت پخش شده و چه روشی برای ترمیم ابروهات بهتره تا این‌بار رنگش طبیعی‌تر و ماندگارتر بشه.
سایت من: الهام بیوتی دات آی آر
اینستاگرام: پردیسان بیوتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خط چشم ماژیکی برای کسی که دوست دارد سریع و تمیز خط بکشد گزینه خیلی خوبی است. مهم است که نوک قابل کنترل داشته باشد، رنگ مشکی و پررنگ باشد، و ضدآب باشد تا خطوط پخش نشوند. خط چشم مویی برای ظرافت و کنترل بهتر مناسب است ولی استفاده از ماژیکی راحت‌تر و سریع‌تر است. با انتخاب درست، خطوط صاف و تمیز و ماندگار خواهید داشت و ظاهر چشمان طبیعی و جذاب می‌شود.

من الهام اعتمادی هستم، متخصص میکروبلیدینگ و آرایش دایم در مشهد. برای مشاوره می‌توانید به سایت الهام بیوتی و اینستا پردیسان بیوتی سر بزنید.

سلام عزیزم 🌸اتفاقی که گفتی برای خیلی‌ها پیش میاد، مخصوصاً وقتی پوست چرب یا حساس باشه.هاله‌ی سیاه که ...

ممنون از توضیحاتت قشنگم

من اولین بار چرب کردم ولی بعد از ترمیم اصلا چرب نکردم بازم میتونه این پخشی رنگ بخاطر چرب کردن خودم باشه؟

و اینکه الان یه هاله سیاه فقط تو ابروهام مونده انگار فقط توی ابرومو سیاه کردم خواستم ببینم مجدد بخام ابرومو میکرو کنم این قبلیو باید ریمو کنم یا رو همین کار انجام بدم؟

عزیز دلم 🌸
اینکه بعد از ترمیم دیگه چرب نکردی، نشون میده علت اصلی پخش شدن رنگ احتمالاً عمق زیاد کار یا واکنش پوستت به رنگ بوده، نه فقط چرب کردن. پوست چرب یا حساس هم باعث میشه رنگ پخش یا هاله‌ای بشه.

در مورد اون هاله سیاه، اگر خیلی پررنگ یا وسیعه، بهتره قبل از کار جدید، ریمو انجام بشه تا زمینه تمیز و یکنواخت بشه. ولی اگر فقط سایه‌ی خیلی کم هست، میشه روی همون کار کرد و با رنگ و فرم درست، ظاهرش اصلاح بشه.

من الهام اعتمادی هستم، متخصص فیبروز و آرایش دایم در مشهد. برای مشاوره می‌تونید به سایت الهام بیوتی و اینستا پردیسان بیوتی سر بزنید.

عزیز دلم 🌸اینکه بعد از ترمیم دیگه چرب نکردی، نشون میده علت اصلی پخش شدن رنگ احتمالاً عمق زیاد کار ی ...

ببخشید یه سوال دیگه

ریمو با دستگاه لیزر دکتر باعث نمیشه ابروهای خودم بریزه؟

ببخشید یه سوال دیگهریمو با دستگاه لیزر دکتر باعث نمیشه ابروهای خودم بریزه؟

نه . اجبارا بهترین راه ریموو لیزر هست . با محلول قبلا انجام میدادم ولی چون دیگه مواد اصلی ریموو نمیاد انجام نمیدم . البته مواد اصلی رو میتونم از نمایندگی اصلی دبی بخرم ولی خیلی خیلی گرون میشه که برای مشتری نمی صرفه . و تمام محلول های موجود در ایران در سالن های میکروبلیدینگ الان غیر اصل هستند.چون اصلش خیلی گرونه

نه . اجبارا بهترین راه ریموو لیزر هست . با محلول قبلا انجام میدادم ولی چون دیگه مواد اصلی ریموو نمیا ...

عزیزم مادرم یه جلسه لیزر کرد خیلی قرمز مونده چکار کنه؟؟؟

به جایی در زندگی رسیدم که کمتر حرف میزنم😎بیشتر فحش میدم🥹😂