2777
2789
عنوان

بیایید ببینم در چه حالید عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂دمت گرم که عذاب وجدان نگرفتی🤪میخواستم سر به سرت بذارم🫣 البته دلم خواست ولی مدیون نشدی😁

هی میخوام لایک کنم ولی میینم نوشتی نکن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
من غذا خوردم جا ندارمنوش جان

قربانت

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
منم از جوابش خوشم اومد😂

🤪ضایع شدم🫣یکم خشنه😮‍💨

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

هی میخوام لایک کنم ولی میینم نوشتی نکن

خب نکن🤧البته خودم عادت کردم همه رو اول لایک میکنم😂

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

سرماخوردم الانم دراز کشیدم تو نی نی سایت میچرخم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سرماخوردم الانم دراز کشیدم تو نی نی سایت میچرخم

هر روز قبل صبحانه یه ویتامین سی بخور خیلی خوبه

اسم کاربریت😆

🙄حداقل توش اخلاص هست😂 مثه اسم شما خودشیفتگی نداره😶‍🌫️

پس گوشی و نی نی سایت چی میگه این وسط ؟

تنبلیه دیگه

خودتم که هستی

تنبلیه دیگه خودتم که هستی

😂از اونایی که همه رو میشوری پهن میکنی🤪متولد چه ماهی هستی؟!

😂از اونایی که همه رو میشوری پهن میکنی🤪متولد چه ماهی هستی؟!

اختیار داری خواهر

من کوچیک همه

بهمن