2777
2789
عنوان

بیایید ببینم در چه حالید عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 53 پست
🙄حداقل توش اخلاص هست😂 مثه اسم شما خودشیفتگی نداره😶‍🌫️

اول که من باهات شوخی کردم،اینطورگاردگرفتین ولی شماهارو درک نمیکنم کلا اسم قحط بود ،کاربری حتی دیدم دوستدارکاربرمه لقا ،دراخرم مه لقا فیک بود،حالا کاری به خانم اوپرا یا همون خربوریدان ندارم  کاربرخوبیه ،چطور این اسمارو انتخاب میکنید ،حس میکنم دلتون توجه میخواد وگرنه یه آدم نمیتونه اینقدر اسم ضایع بذاره

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

تنبلیه دیگه خودتم که هستی

من کنکوری نیست فیلم آموزشی هم نمیبینم 

من استراحت مطلق هستم الان ۶ ماهه افتادم تو رختخواب اینجا بودنم یه توجیحی داره 

ولی وسط فیلم آموزشی ، نی نی سایت جایگاهی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول که من باهات شوخی کردم،اینطورگاردگرفتین ولی شماهارو درک نمیکنم کلا اسم قحط بود ،کاربری حتی دیدم د ...

چرا فکر کردی گارد گرفتم اگع شما بلدی شوخی کنی منم بلدم🙄 حستونم اشتباه میگه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من کنکوری نیست فیلم آموزشی هم نمیبینم من استراحت مطلق هستم الان ۶ ماهه افتادم تو رختخواب اینجا بودنم ...

منم گفتم از تنبلیمه

توجیه؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
چرا فکر کردی گارد گرفتم اگع شما بلدی شوخی کنی منم بلدم🙄 حستونم اشتباه میگه

من باشم بایه شماره دیگه میومدم ،یه اسم قشنگ بزار دوست عزیز،منم اگه نوشتم دخترنازتونم چون همه میگن جذاب ونازی ،عکسم گزاشتم چندباردوستان دیدن ،خودشیفته نیستم🌹

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

امدم زیارت امامزاده نایب الزیاره شما هستم

عزیزم میشه از ته قلبت واسم دعا کنی بخدا ثواب داره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀