2777
2789

موهام تا گودی کمرم هستن ، می‌خوام تنوع ایجاد کنم 

شما کوتاه کردین پشیمون شدین؟

این مدلی می‌خوام ، مدل موهامو دقیقا همینجوری حالت داره

غرور از شخصیت میاد خودنمایی از کمبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگررر موهات درسته که انجام نده .مثل سال شیررر پف می‌کنه 🥴🥴🥴بنده یک عدد دختر با موی پرپشت هستم که وقت کوتاهی مو  موهام مثل سال شیر پف می‌کنه 🤣🤣🤣🥴🥴🥴سالیان ساله کوتاه نکردم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

یه خوبی که داره حموم خیلی حال میده میشوری سرت سبک میشه ..راحتم خشک میکنی ..من بلند بود ولی خوب دکلره زیاد کرده بودم شما موهات سالمه حتما ..اولش احتمالا پشیمون بشی ولی بعد برات مهم نیست

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

اگررر موهات درسته که انجام نده .مثل سال شیررر پف می‌کنه 🥴🥴🥴بنده یک عدد دختر با موی پرپشت هستم که ...

من با پفش مشکلی ندارم اتفاقا بهم میاد، خواستم ببینم پشیمون شدین یا نه

یه خوبی که داره حموم خیلی حال میده میشوری سرت سبک میشه ..راحتم خشک میکنی ..من بلند بود ولی خوب دکلره ...

من رنگ نداره،ممنون❤️

اگررر موهات درسته که انجام نده .مثل سال شیررر پف می‌کنه 🥴🥴🥴بنده یک عدد دختر با موی پرپشت هستم که ...

سال شیر دیگه چیه دختر ،دوبار خوندم 🤣🤣🤣یال شیر منظورته 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......