2777
2789
عنوان

موی هام رو کوتاه منمممممم یا نههههه خوبه یانه😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه حالا متوجه شدی سختته

ارهههه ..خیلی وقته انجام ندادم ‌همسرم اصرار داره کوتاه کنم .اما اصلاا سمتش نمیرم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان حالتش چطور وایساده؟

الان که دیگه بلنده تا گودی کمرم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

موهای منم این شکلیه ولی متاستفانه توی ساعت خاصی اینجوری میشه و بعد ازبین میره گول عکسونخور

اندازش چقدره ؟ مال منم دقیقا مثل همینه ولی بلندش ، حالا که میبینم کوتاهش قشنگ تره دلم میخواد کوتاه کنم

غرور از شخصیت میاد خودنمایی از کمبود

اندازش چقدره ؟ مال منم دقیقا مثل همینه ولی بلندش ، حالا که میبینم کوتاهش قشنگ تره دلم میخواد کوتاه ک ...

یکم از شونه پایین‌تر

قبلا  تا وسط ستون فقرات بود قشنگتر بود حالت دار تر بود الان صافه ی موج کم مثل همین داره 

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....

اره خیلی اولش خیلی ذوق داشتم بعد کم کم پشیمون شدم اما خب حسرتش ب دلم نزاشتم انجام دادم دقیقا مث چتری ...

مثل مو بلند میمونه از بس بلند بوده دلم میخواد کوتاه باشه اگه هم کوتاه کنم بعد یه مدت دلم میخواد بلند باشه😂😑

مثل مو بلند میمونه از بس بلند بوده دلم میخواد کوتاه باشه اگه هم کوتاه کنم بعد یه مدت دلم میخواد بلند ...

اره دیگه همینجوریه ما دخترا همزمان همه چیو میخواییم 

حالا میخوای بزن حسرتش ب دلت نمونه مو دوباره بلند میشه عمر که دیگه برنمیگرده جوونی شور شوقه ک دگ برنمیگرده 

اره دیگه همینجوریه ما دخترا همزمان همه چیو میخواییم حالا میخوای بزن حسرتش ب دلت نمونه مو دوباره بلند ...

مرسی،میزنم حتما